Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mimarlar Odası Yeni Yönetimini Seçecek

TMMOB Mimarlar Odası Genel Merkez yeni yönetiminin seçileceği 47. Dönem Olağan Genel Kurulu'nda iki liste yarıştı.

yapi.com.tr
Mimarlar Odası Yeni Yönetimini Seçecek

Mimarlıkla Gelecek Platformu, "Gelecek düşleri kurmaya, o düşü büyütmeye, meslek odalarımızı kapatmak ve yetkisizleştirmek isteyenlere karşı proaktif mücadeleye’’ şiarıyla TMMOB Mimarlar Odası Genel Merkez yönetimine aday olduğunu açıkladı.

Mimarlıkla Gelecek Platformu’nun Mimarlar Odası 47. Dönem Merkez Yönetim Kurulu Asıl Adayları, Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Mustafa Özçelik, Mimarlar Odası Ankara Şube Sekreteri Nihal Evirgen, Ömer Sakar, Eda Velibaşoğlu, Ünsal Keser ve A. Nuray Bayraktar'dan oluştu.

Mimarlıkla Gelecek Platformu mücadeleye adaylığını şu ifadelerle dile getirdi: "Yürüyenler, hep yerinde duranların önüne geçerler. Birlikte yürümeye var mısınız? Mimarlığın ve ülkenin sorunları elinden gelenin ötesinde bir çaba ve mücadeleyi istiyor. Farklı düşüncelerde de olsak ortak bir geleceğimiz olabilir. Mimarlar Odası 47. Olağan Genel Kurulu'nda Cumhuriyet değerlerini korumaya, Cumhuriyetin 100.yılında yeniden ülkeyi imar etmeye, eğitimden haksız rekabete, işsizlikten, telif haklarına, imar kanunundan mimarlık kanuna kadar yasalar yazmaya, diplomalarımızın saygınlığını kazanmaya, doğa talanına karşı durmaya, mimarlığın sorunlarını görünür kılmaya, güvencesizliğe beyin göçüne karşı genç meslektaşlarımızla dayanışmaya, mimarlar odası mekanlarının, işsizlere, bürosunu kapatanlara, iş görüşmesi yapmak isteyenlere, teknoloji üretmek isteyenlere, kültürel ve sosyal bir buluşma ortamı yaratmak için tüm mimarlara açmaya mekansal dayanışmaya, gelecek düşleri kurmaya o düşü büyütmeye, meslek odalarımızı kapatmak ve yetkisizleştirmek isteyenlere karşı proaktif mücadeleye, birlikte yürümeye adayız.’’

http://www.yapi.com.tr/haberler/mimarlar-odasi-yeni-yonetimini-sececek_181858.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!