Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

MMO’nun Yaptırdığı İş ve Sosyal Hizmet Binası Açıldı

Fuarlar ve Kongreler Kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen İzmir, yeni bir mekan daha kazandı. Makina Mühendisleri Odası (MMO) İzmir Ş

Ticaret
MMO’nun Yaptırdığı İş ve Sosyal Hizmet Binası Açıldı

b>Fuarlar ve Kongreler Kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen İzmir, yeni bir mekan daha kazandı.

Makina Mühendisleri Odası (MMO) İzmir Şubesi tarafından Bayraklı’da yaptırılan iş ve sosyal hizmet binası açıldı. İzmir’in "Kongreler ve Fuarlar Kenti" vizyonuna uygun olarak projelendirilen ve kongre merkezi, çok amaçlı toplantı salonları ile sergi alanlarını içinde barındıran bina; "ilk" bahar etkinlikleri ile İzmirliler’e kapılarını açtı.

Binanın tanıtımı basın için verilen kokteyl ile gerçekleştirildi. MMO’nun yeni hizmet binasında verilen kokteyle İzmir basını temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda işadamı ve sanayici katıldı. MMO İzmir Şube Başkanı Doğan Albayrak, Odanın yeni binasında hizmet vermeye devam edeceğini belirterek, iş ve sosyal hizmet binasının kapılarının çeşitli etkinliklerle İzmirliler’e her zaman açık olacağını vurguladı. Kongre merkezinin tefrişatı çalışmalarını Eylül ayında tamamlayı planladıklarını anlatan Albayrak, bu çalışmaların finansmanına destek amacıyla başlattıkları "koltuk kampanyasına" İzmirliler’in katkılarını beklediklerini söyledi.

BİNA ÇOK AMAÇLI KULLANILABİLECEK

1997 yılında arsa alımı ile başlayan büyük bir düşün adım adım hayata geçtiğini vurgulayan Albayrak, "Biz bu binayı yalnızca Odamıza ait bir işyeri olarak düşünmedik. Burası tüm İzmirliler’in, İzmir’e gelen tüm konukların buluştuğu bir aktivite merkezi olsun istiyoruz" dedi.

İş ve Sosyal Hizmet binasının teknik özellikleri hakkında da bilgi veren Doğan Albayrak, şunları kaydetti: "Şubemizin kullanımına yönelik iki katta 2 bin metrekare (m2) alanda projelendirilmiş 7 adet çok amaçlı toplantı ve eğitim salonları, ayrıca idari büroları yer almaktadır. 3 kata yayılmış bulunan kongre ve sergi merkezinde 4 bin 500 m2 sergi alanı, 1100 kişilik kapasiteye ulaşacak oditoryum salonu, 200 ve 100 kişilik 2’şer adet çok amaçlı salonlar bulunmaktadır. Eğitim katındaki yedi salonla birlikte aynı anda 2 bin kişinin katıldığı organizasyonu gerçekleştirmek mümkündür. Kapalı ve açık alanda projelendirilmiş; açık hava sineması, tiyatrosu ve konser gibi etkinliklerde kullanılabilecek 60 kişilik teras kafe, 750 kişi kapasiteli çatı restoran, 240 araç kapasiteli otopark binamızda yer alan diğer bölümlerdir."

http://www.yapi.com.tr/haberler/mmonun-yaptirdigi-is-ve-sosyal-hizmet-binasi-acildi_11374.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!