Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

MSGSÜ Şile'ye Taşınıyor

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Senatosu'nun, üniversite yerleşkesinin Şile'ye taşınması kararı aldığını bildirdi.

Hürriyet Gazetesi/Yalçın BAYER



ile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Senatosu'nun, üniversite yerleşkesinin Şile'ye taşınması kararı aldığını aldığını bildirdi.

Tabakoğlu yaptığı yazılı açıklamada, MSGSÜ Senatosu'nun kendisiyle görüşerek, Şile'ye taşınmak için resmi talepte bulunduğunu belirtti ve "Görüşmeler, ilçemiz adına tarihi bir kararla sona erdi. Yıllardır Beşiktaş Kabataş'ta tarihi bir binada eğitim veren üniversite, senatonun aldığı kararla tüm yerleşkesini ilçemize taşıma kararı aldı" dedi.

"Üniversiteler kenti olma yönünde ilerliyoruz" diyen Tabakoğlu şunları kaydetti:

"Ülkemizin sanat ve bilim adamlarını yetiştirme misyonunu üstlenmiş en prestijli üniversitelerinden biri olan Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin yerleşkesini ilçemize taşıma kararı almasından son derece mutluyuz. Taşınma kararı, ilçemizin vizyonunu değiştirme sürecini olumlu etkileyecek önemli bir etkendir. Üniversitenin ilçemize taşınması, Şile'nin sosyo-ekonomik gelişimine de katkı sağlayacaktır."

http://www.yapi.com.tr/haberler/msgsu-sileye-tasiniyor_54443.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!