Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Müteahhitler Bu Yıldan Umudu Kesti

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Nihat Özdemir, inşaat sektörünün 2003 yılını yüzde 10 küçülerek kapattığını belirterek 2004’te de büyümeye geç

Zaman



b>Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Nihat Özdemir, inşaat sektörünün 2003 yılını yüzde 10 küçülerek kapattığını belirterek 2004’te de büyümeye geçmenin sektör açısından hayal olduğunu söyledi.

Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından Bilkent Oteli’nde bir iftar yemeği verildi. Yemekte konuşan Özdemir, “Gönlüm isterdi ki bu iftar yemeğini siz değerli konuklarımızla paylaşırken inşaat sektöründe 3 yıldır yaşadığımız kabusun 2004’te sona ereceği müjdesini vereyim ama nafile” dedi. Sektörün istihdam içerisinde yüzde 67 olan payının 2001 yılında yüzde 4,8’e gerilediğini ifade eden Özdemir, her yıl 100 bin kişinin işten çıkarıldığını kaydetti. Popülist politikalarla başlatılan 4 bin projenin yarım kaldığını kaydeden Özdemir, “2003’te ihale edilen duble yol projelerine gösterilen ilgi ve desteğin daha önce ihalesi yapılmış ve devam eden duble yol projelerine de gösterilmesini bekliyoruz.” diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/muteahhitler-bu-yildan-umudu-kesti_7265.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!