Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Onarıma Yağmur Molası

Aşırı yağışlar, Adana Havaalanı onarım çalışmalarını sekteye uğrattı. Ekipler yoğun çalışma temposuna bir süre ara verirken, turizmciler ve işadaml

Akşam



b>Aşırı yağışlar, Adana Havaalanı onarım çalışmalarını sekteye uğrattı. Ekipler yoğun çalışma temposuna bir süre ara verirken, turizmciler ve işadamları onarımın kış aylarında başlatılmasına tepki gösterdi

Adana ekonomisine büyük darbe vuran havaalanı pist onarım çalışmaları, yağışlar nedeniyle durduruldu.

Adanalı esnaf, turizm ve otelciler, havaalanının 4 Kasım 2002 tarihinden itibaren uçuşa kapatılmasının milyonlarca dolarlık zarara neden olduğunu söylediler.

'Bir an önce bitsin'

Onarım çalışmalarının, bir an önce bitirilmesi gerektiğini vurgulayan işletmeciler, pistin onarımı için kış mevsiminin seçilmesine de sert tepki gösterdiler. DHMİ Adana Başmüdürü Cengiz Aşıklı ise, fazla bir gecikme olmayacağını söyledi.

110 kişi çalışıyor

Havaalanını en kısa sürede Adanalılar'ın hizmetine sunmak için yoğun çaba harcadıklarını söyleyen Cengiz Aşıklı, 110 kişilik ekiple 3 vardiya halinde tadilat çalışmalarının aralıksız sürdüğünü bildirdi.

Aşıklı, 'Şiddetli yağışlar nedeniyle ara vermek zorunda kaldık. Pistteki bakım çalışmalarını 13 Ocak'ta başlayacak hac seferlerine kadar tamamlamayı ve havaalanını uçak iniş-kalkışlarına hazır hale getirmeyi hedefliyoruz' dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/onarima-yagmur-molasi_2898.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!