Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

OSRAM'dan TEC Flex LEDler

OSRAM’ın yeni 24 V TEC Flex ürün ailesi, aydınlatma konseptlerini ve armatürlerini kolayca ve zaman kaybetmeden tasarlamaya imkan yaratıyor.

yapi.com.tr
OSRAM'dan TEC Flex LEDler

OSRAM’ın geliştirdiği yenilikçi flex LEDler, en yüksek düzeyde güvenlik, uzun ömür ve performans için sağlam ve dayanıklı komponentlerle donatıldı. 140 lm/W'a kadar yüksek ışık verimliliği sayesinde TEC Flex LED modüller, 50.000 saatlik çalışma süresini garanti ederek enerji tasarrufu yapmanıza da yardımcı oluyor.

Eksiksiz bir ürün ailesi
OSRAM’ın yeni 24 V TEC Flex ürün ailesi ile çok çeşitli ışık akısı ve renk sıcaklıkları arasından dilediğinizi seçmek mümkün. İç mekan kullanımı için IP00'deki LED flexlere ek olarak, dış mekan uygulamaları için IP66 Korumalı versiyonlar da kullanıcılara alternatif olarak sunuluyor. Bu yenilikçi ürün ailesini tamamlamak için portföyde TEC Flex LED modüllerle mükemmel uyum sağlayan çok çeşitli dimmer ve diğer aksesuarların yanı sıra birçok OPTOTRONIC LED sürücüler de (DALI, 1-10V ya da On-off gibi) yer alıyor. Yeni TEC Flex, kullanıcılara basitleştirilmiş tasarım, daha uzun çalışma süreleri ve birçok ek uygulama seçeneği gibi faydalar sağlıyor.

Dinamik beyaz ışık
OSRAM’ın TEC Flex Ayarlanabilir Beyaz ürünü ile mükemmel aydınlatma atmosferini tasarlamak artık çok kolay. Bu ürün ailesi 2700 K - 6500 K aralığında sürekli renk sıcaklığı değişimini mümkün kılıyor. Renkli ışıkla şaşırtıcı, şık bir atmosfer yaratmak için TEC Flex RGB versiyonlarını kullanabilir; değişken, renkli aydınlatma seçenekleri elde etmek içinse üç temel renk tonu karıştırılabilir.

http://www.yapi.com.tr/urunhaberleri/osramdan-tec-flex-ledler_183778.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!