Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

OWHC’nin Örnek Gösterdiği Şehir

Karabük’ün Safranbolu İlçesi Belediye Başkanı Nihat Cebeci, Dünya Miras Şehirleri Organizasyonu’nun (OWHC) örnek gösterdiği bir kültür şehri haline geldiklerini belirtti.

NTV-MSNBC



arabük’ün Safranbolu İlçesi Belediye Başkanı Nihat Cebeci, Dünya Miras Şehirleri Organizasyonu’nun (OWHC) örnek gösterdiği bir kültür şehri haline geldiklerini belirtti.

Başkan Cebeci, yaptığı açıklamada, ilçede 10-12 Kasım 2005’te yapılacak OWHC toplantısına, 200 ülkeden bakan ve üst düzey bürokratların katılacağını söyledi.

Toplantı için ilçede faaliyet gösteren turizm işletmecileriyle görüşmeler yaptıklarını, organizasyonun altından kalkmaya çalışacaklarını ifade eden Cebeci, “OWHC’ler, ilçemizde deniz olmamasına rağmen nüfusumuzun 4 katı turist ağırlamamızın nedenini çok merak ediyorlar. OWHC’nin bile örnek gösterdiği bir kültür şehri haline geldik. Bu toplantı, bizim için çok önemli. Bütün bunlar, düzenlediğimiz festivallerin semereleri, geri dönüşümleridir. İlçemize gelecek konuklarımızın bilgi ve birikimlerinden de yararlanacağız. Valimiz ile görüştük ve projelerimizi sunduk, hazırlıklarımız devam ediyor” diye konuştu.

DENİZE KIYISI OLAN BARTIN’LA ORTAK BROŞÜR

Bartın’ın Amasra İlçesi Belediyesi’nin de komiteye dahil edildiğini belirten Cebeci, “Bizim denizimiz yok ama çok yakınımızdaki kardeş belediyemizde olduğu için bundan yararlanmaya karar verdik. Ortak broşür hazırlıyoruz” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/owhcnin-ornek-gosterdigi-sehir_32104.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!