Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Palmiye, Cumartesi Günü Hizmete Giriyor

İzmirlilerin yeni çarşısı Palmiye Alışveriş Merkezi, 4 Ekim Cumartesi günü Balçova'da açılıyor. Tanıtım toplantısında konuşan PAMAŞ Yönetim

Yeni Asır



b>İzmirlilerin yeni çarşısı Palmiye Alışveriş Merkezi, 4 Ekim Cumartesi günü Balçova'da açılıyor.

Tanıtım toplantısında konuşan PAMAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Sezen, merkezde toplam 110 mağazanın yer aldığını, ilk aşamada 94'ünün açılacağını söyledi.
16 milyon dolarlık yatırımla kurdukları merkezi 2002 yılında tamamlayarak ruhsatını aldıklarını ancak o dönemde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle açamadıklarını belirten Sezen, şöyle dedi:

Yüzde 90'ı kiralandı
"Zira, yatırımcının cesareti kırılmış ve kiralamaları yapamamıştık. Ancak, şu sıralar ekonomideki iyileşmelerle birlikte merkezi açma kararı aldık. Dükkanlarımızın yüzde 90'ını da kiraladık. Yatırımcılardan kira miktarının birinci yıl yüzde 40'ını, ikinci yıl yüzde 60'ını alacağız. 4'üncü yıldan itibaren tam kira ödeyecekler. Sağladığımız bu avantaj nedeniyle ilgi çok yüksek."
Bir süre önce açılan diğer alışveriş merkezleri ile birlikte bölgeyi alışveriş ve eğlence merkezine dönüştüreceklerini kaydeden İsmet Sezen, merkezde genelde İzmirli yatırımcıların bulunduğunu ifade etti.

7 sinema salonu var
Sadece üst gelir grubu değil, diğer gelir gruplarına da hitap edecek bir yapılanma içine girdiklerini bildiren Sezen, "15 bin metrekare arazi üzerine 3 katlı konforlu bir merkez kurduk. Toplam inşaat alanının 23 bin 500 metrekare olduğu merkezde 300 araçlık otopark mevcut. Binayı daha önce İzmir ve Aliağa Nemrut Limanı'nı inşa eden Başarı Yatırımlar şirketi yaptı" diye konuştu.
İzmir'in simgesi olması nedeniyle "Palmiye" adı verilen merkezde 350 metrekarelik çocuk oyun alanı ve zemin katta bahçeye açık iki ayrı kafe- bar olduğuna da dikkat çeken İsmet Sezen, ekledi: "Ayrıca, 7 sinema salonumiz var. Sinemaların işletilmesi için birkaç firma ile görüştük. Bunlar sonuçlanınca devreye girecek."

http://www.yapi.com.tr/haberler/palmiye-cumartesi-gunu-hizmete-giriyor_6041.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!