Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Para Politikası Kurulu'na Mortgage Uzmanı

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu üyeliğine Prof. Dr. Abdullah Yavaş atandı. Prof. Dr. Yavaş'ın atanmasına ilişkin karar, Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yayımlandı.

Cumhuriyet Gazetesi



erkez Bankası Para Politikası Kurulu üyeliğine Prof. Dr. Abdullah Yavaş atandı. Prof. Dr. Yavaş'ın atanmasına ilişkin karar, Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yayımlandı.

Ekonomi doktorasını University of Iowa'da 1991 yılında tamamlayan Yavaş, 2001 yılında European Economic Association tarafından akademik yayın kriterine göre yapılan bir sıralamada dünyanın ilk 500 ekonomisti arasına giren 7 Türk'ten biri. Yavaş, 2002 yılında gayrimenkul konusunda akademik çalışmalar baz alınarak yapılan başka bir sıralamada da 6. oldu. Gayrimenkul ekonomisi ve finansmanı konusunda ileri gelen akademik dergilerin editör kurullarında görev yapan Yavaş, Penn State ve Iowa üniversitelerinde "en iyi öğretmen'' ödüllerine de layık görüldü. Yavaş, 1999 yılından beri Pennslyvania State Üniversitesi Gayrimenkul Çalışmaları Enstitüsü araştırma direktörlüğünü de yürütüyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/para-politikasi-kuruluna-mortgage-uzmani_60208.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!