Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Park Grubu, Zonguldak'ta Madenciliğe Yatırım Yapacak

Park Holding'in patronu Turgay Ciner, önümüzdeki dönemde Zonguldak'ta madencilik alanında yatırım yapacaklarını söyledi. Turgay Ciner, NTV'de katıld

Dünya



ark Holding'in patronu Turgay Ciner, önümüzdeki dönemde Zonguldak'ta madencilik alanında yatırım yapacaklarını söyledi.
Turgay Ciner, NTV'de katıldığı canlı yayında Celal Pir'in sorularını yanıtladı. Ciner, Sabah ve ATV'nin kamu otoritesinin bilgisi dışında yapılmış hiçbir işlemi olmadığını ifade ederek, burada üretilecek gelirden önce Maliye'ye olan borçların ödeneceğini ifade etti.

Ciner, Türkiye'de 20 milyar dolarlık potansiyele sahip madencilik sektöründeki yatırım büyüklüğünün 1.1 milyar dolar olduğuna işaret ederek, bütün girişimcileri bu alanda yatırım yapmaya davet etti. Sektörün, diğer faaliyet alanlarından daha karlı olduğunu vurgulayan Ciner, Park Grubu olarak önümüzdeki dönemde Zonguldak'ta madencilik alanında yatırım yapacaklarını bildirdi. Ciner, Zonguldak'taki potansiyelin 50'de birinin kullanıldığını da ifade etti.

Turgay Ciner, bor madenlerini almak istediği ama kendisine verilmediği yolundaki haberlerin hatırlatılması üzerine de, kendisinin maden almak istemediğini, fiberglas alanında yatırım gerçekleştirmek istediğini ancak konunun kamuoyuna yanlış aksettirildiğini ifade etti. Ciner, bu yüzden kendisine engeller çıkarıldığını ve sözkonusu yatırımdan da vazgeçmek zorunda kaldıklarını anlattı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/park-grubu-zonguldakta-madencilige-yatirim-yapacak_2041.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!