Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Polisan Bayileri Dünya Turunu Tamamladı

320 başarılı Polisan bayisi ile önde gelen Polisan yöneticilerinin Bali’de başlayan, Auckland’da devam eden ve Sidney’de son bulan gezisi sonuçlandı.

yapitr/Deniz Türkeri
Polisan Bayileri Dünya Turunu Tamamladı

20 başarılı Polisan bayisi ile önde gelen Polisan yöneticilerinin Bali’de başlayan, Auckland’da devam eden ve Sidney’de son bulan gezisi sonuçlandı. Gezinin sonunda Polisan ana kıtaların tamamına ayak basmış oldu. Polisan Genel Müdürü Erol Mizrahi bayilere hitaben yaptığı konuşmada “Polisan Camiası olarak dünyayı bir kez döndük. Darısı ürünlerimizi dünyada dört döndürmeye! Hep beraber bunu da başaracağız” dedi.

Bu yıl 6.’sı düzenlenen “Büyük Polisan Ailesi Toplantısı”, Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis, ileri gelen Polisan yöneticileri ve toptancı / perakendeci toplam 320 bayinin katılımıyla gerçekleşti. Gezide gerçekleştirdikleri satışlarla Türkiye çapında ve bölgelerinde ilk üçe giren toptancı ve perakendeci bayilere de teşekkürler eşliğinde plaketleri sunuldu.

POLİSAN’IN HEDEFİ DÜNYA MARKASI OLMAK

Gezi sırasında bayilere hitap eden Polisan Genel Müdürü Erol Mizrahi bayilere teşekkür ettikten sonra, 2002 yılında 75 milyon $ ciro ve 5 milyon $ yatırım miktarı ile en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde 202. sırada yer aldıklarını hatırlattı. Mizrahi, Polisan’ın 2003’te yatırıma ayırdığı payı korurken, cirosunu 100 milyon $’a çıkardığını açıkladı.

2004 yılı için ciro hedefinin 120 milyon $ olarak belirlendiğini söyleyen Genel Müdür Erol Mizrahi, “Ciromuz büyüdü, Pazar payımız büyüdü, markamız büyüdü. Miktarsal liderlik de elbette önemli, ancak biz öncelikle süreklilik, güvenilirlik ve yenilikçiliğimiz ile lider olmayı hedefliyoruz” diyerek, Polisan’ı bir dünya markası yapma sözünü verdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/polisan-bayileri-dunya-turunu-tamamladi_14363.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!