Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Polisan Geçmişi Gelecekle Buluşturuyor

Gülen Boya Polisan ilk Meclis-i Mebûsan binası olan Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nin tarihi binalarını en son teknoloji harikası Exelans

Polisan



b>Gülen Boya Polisan ilk Meclis-i Mebûsan binası olan Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nin tarihi binalarını en son teknoloji harikası Exelans ile boyuyor.

İstanbul’un tarih, kültür ve bilim mirasının simgelerinden, Osmanlı döneminde Cemile Sultan Sarayı olarak inşa edilen, ilk Meclis-i Mebûsan binası olan Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’ni Polisan Ar-Ge departmanı tarafından geliştirilen dış cephe boyası Exelans ile boyanıyor.

1882’de, Osman Hamdi Bey tarafından Sanayi-i Nefise Mektebi adıyla kurulan, ülkemizin ilk sanat ve mimarlık yüksek okulu unvanını taşıyan bu binanın boyanmasını üstlenen Polisan, Başbakan Sayın Tayyip Erdoğan'ın bir konuşmasında ifade ettiği “Türkiye’nin en büyük 500 şirketi 500 esere sahip çıksa, dünya bizi ayakta alkışlar” çağrısına uyarak üzerine düşen sosyal sorumlulukları yerine getirme çabasında.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nin binalarını Exelans ile boyamasının tanıtımı, 1 Haziran 2004 tarihinde, MSGSÜ’den mezun olan Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Dr. Mimar Kadir Topbaş, MSGSÜ Rektörü Sn. Prof. İsmet Vildan Alptekin ve üniversite yetkilileri ile Polisan Yönetim Kurulu üyeleri ve yöneticileri ile medya mensuplarının da bulunduğu bir kahvaltıda gerçekleştirilecek.

Tarih : 9 Haziran 2004
Saat : 9.30 - 11.30
Yer : Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rıhtımı
Adres : Meclis-i Mebusan Caddesi No: 24 Fındıklı 34427 İstanbul

http://www.yapi.com.tr/haberler/polisan-gecmisi-gelecekle-bulusturuyor_12459.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!