Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"Projeler/Yapılar 4: Kültür Yapıları" YEM Yayın'dan Çıktı

YEM Yayın tarafından okurların beğenisine sunulan “Kültür Yapıları” kitabında, 27 mimar/mimarlık grubu tarafından dünyanın farklı kentlerinde gerçekleştirilen 29 kültür yapısı yer alıyor.

yapi.com.tr
"Projeler/Yapılar 4: Kültür Yapıları" YEM Yayın'dan Çıktı

YEM Yayın tarafından okurların beğenisine sunulan “Kültür Yapıları” kitabında, 27 mimar/mimarlık grubu tarafından dünyanın farklı kentlerinde gerçekleştirilen 29 kültür yapısı yer alıyor.

YEM Yayın'ın “Projeler/Yapılar” dizisinin büyük ilgi gören ilk üç kitabı “Konutlar”,  “Ofisler” ve  “Eğitim Yapıları”nın ardından yayımlanan dördüncü kitap “Kültür Yapıları” ; profesyoneller için bir başvuru kitabı olmasının yanısıra mimarlık ve tasarım öğrencilerine de Türkiye ve dünyadan seçilmiş projeleri inceleyerek kendi tasarım çalışmalarında yararlanabilecekleri değerli bir kaynak sağlıyor.

Türkiye’den ve dünyadan önemli mimarların kültür, sanat ve kongre yapılarından oluşan bir derleme niteliğindeki kitapta; son birkaç yılda, 27 mimar/mimarlık grubu tarafından Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 11 ülkenin 17 şehrinde gerçekleştirilmiş 29 kültür yapısının tasarımları sunuluyor.

Kitapta yayımlanan projeler, projeyi gerçekleştiren tasarımcıların bugüne kadar gerçekleştirdikleri en iyi yapıtları olmak iddiasını taşımıyor. “Kültür Yapıları” kitabı, toplumları sosyal ve kültürel açıdan besleyerek geliştiren kongre, gösteri, araştırma ve gençlik merkezleri; konser, opera, tiyatro ve gösteri salonları gibi kültür yapılarını bir arada sunmayı amaçlıyor.

Bina tipolojisi, modern ve geleneksel yapı malzemesi kullanımı, modern yapım teknikleri, topografyaya uyum gibi konularda başarılı örneklerden oluşan yapılar; iç mekân tasarımları, özel çekilmiş renkli fotoğraflar, vaziyet / kat planları, kesitler, görünüşler ve aksonometrik çizimlerin yanısıra projeyi anlatan açıklama metinleriyle kitapta yer alıyor.

Projeler/Yapılar 4: Kültür Yapıları

YEM Yayın
Editör: Burçin Yılmaz
Temmuz 2011
24x32 cm
164 sayfa, karton kapak
500’e yakın çizim ve renkli fotoğraf


'Projeler/Yapılar 4: Kültür Yapıları'nı satın almak için tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/haberler/projeler-yapilar-4-kultur-yapilari-yem-yayindan-cikti_88993.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!