Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

RocaKale Web Sitesine “Architecture Standart of Excellence” Ödülü

RocaKale’nin yeni web sitesi US Web Marketing Association (Amerikan Web Pazarlama Birliği) tarafından düzenlenen 2006 WEB AWARD ödülüne layık görüldü.

yapi.com.tr
RocaKale Web Sitesine “Architecture Standart of Excellence” Ödülü

b>RocaKale’nin yeni web sitesi US Web Marketing Association (Amerikan Web Pazarlama Birliği) tarafından düzenlenen 2006 WEB AWARD ödülüne layık görüldü. Mimari kategoride “Standart of Excellence” ödülünü alan RocaKale web sitesi, yenilikçi tasarımı, içeriği, kullanım kolaylığı, orijinallik, teknoloji ve interaktivite kriterlerinin değerlendirilmesi sonucu 70 üzerinden 58 puan almayı başardı.

Nisan 2006’da yeni yüzü ile kullanıcıların karşısına çıkan www.rocakale.com.tr, üyelik sisteminin başlatılması, Mimar Özel, Basın Özel bölümlerinin dahil edilmesi gibi yenilikleri ile tüm kullanıcılar için bir başvuru kaynağı haline geldi.

1997 yılında pazarlama, reklam, halkla ilişkiler, web tasarım profesyonelleri tarafından kurulan Amerikan Web Marketing Association’ın amacı, internet üzerinden pazarlama ve web tasarımının gelişimine katkıda bulunmak. Bu yıl onuncusu düzenlenen WebAward yarışması, topluluk tarafından başlatılan ve bu tarzda yapılan yarışmalara öncülük eden ilk yarışmadır. 96 sektörde ödül verilen yarışmada web siteleri 7 kategoride (tasarım, yenilik, içerik, teknoloji, interaktivite, orijinallik ve kullanım kolaylığı) değerlendiriliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/rocakale-web-sitesine-architecture-standart-of-excellence-odulu_48938.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!