Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Rögar Nöbeti

Küçük Dilara’nın ölümünden sonra AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün başkanlığında Abant’ta ’rögar zirvesi’ toplandı. Toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’la tüm ilçe ve belde başkanları katıldı. Zirvede, Topbaş özel görevlendirildi ve altyapı çalışmalarının sıkı denetlenmesi kararı alındı.

Hürriyet Gazetesi /Turan YILMAZ



ilara Dumrul’un rögara düşerek ölmesinin ardından harekete geçen AKP yönetimi, yeni rögar facialarının yaşanmaması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kentteki bütün altyapı çalışmalarıyla ilgili denetimleri sıklaştırmasını kararlaştırdı. Başkan Kadir Topbaş’a da bu konuda özel görev verildi.

AKP’nin İstanbul’daki belediye başkanları hafta sonu Abant’ta toplandı. Başbakan Tayyip Erdoğan’ın yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün’ün başkanlığında yapılan toplantıya, Topbaş ile birlikte AKP’nin İstanbul’daki bütün ilçe ve belde belediye başkanları da katıldı. Belediye başkanları bu tür olaylar için gerekli özeni göstermedikleri gerekçesiyle müteahhitleri eleştirirken, bazı rögar kapaklarının ise hırsızlar tarafından çalındığını savundular. Küçük bir kızın rögara düşüp öldüğüne dikkat çekerek, "Bu kabul edilebilir şey değil" diyen Ergün, "Müteahhit ihmal etti, hırsız çaldı" şeklindeki yakınmaların da mazeret olamayacağını söyledi. Ergün, "Müteahhittir ihmal eder, hırsızdır gelir çalar, bunu önlemek sizlerin görevi" diyen Ergün, altyapı çalışmalarının çok sıkı denetlenmesi gerektiğini belirtti.

Ergün, "Eğer denetimleri sıklaştırırsanız ihmal edildiğini, çalındığını hemen görme ve eksiği düzeltme imkanınız olur. Onun için bundan böyle İstanbul’da yapılan bütün altyapı çalışmalarını büyükşehir belediyemiz çok sıkı bir biçimde denetleyecek" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/rogar-nobeti_52395.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!