Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Rubi, Kalekim Güvencesiyle Raflarda

Kalekim, seramik uygulamalarında kullanılan alet ve makinelerin dünyadaki lider markası Rubi’nin Türkiye distribütörlüğünü aldı. Seramik uygulamalarında ihtiyaç duyulan her türlü çözüm, artık Kalekim ile profesyonellerle buluşuyor.

yapi.com.tr
1


Kalekim, seramik uygulamalarında kullanılan alet ve makinelerin dünyadaki lider markası Rubi’nin Türkiye distribütörlüğünü aldı. Seramik uygulamalarında ihtiyaç duyulan her türlü çözüm, artık Kalekim ile profesyonellerle buluşuyor. Yapıştırıcı ve derz dolgu gruplarında Türkiye’nin lider markası konumunda olan Kalekim, seramik uygulamalarında kullanılan alet ve makinelerin dünyadaki lider markası Rubi ile distribütörlük anlaşması imzaladı. Kalekim bu işbirliği ile artık seramik uygulamaları konusunda, üründen makinesine kadar her türlü teknik çözümü kullanıcılarına sunuyor olmanın gururunu yaşıyor. Kendi alanında bir dünya markası olan Rubi, 50 yılı aşkın süredir 140’ten fazla ülkede kullanıcılarıyla buluşuyor. Artık Türkiye’de Kalekim güvencesiyle raflardaki yerini alacak olan Rubi, farklı özelliklerdeki dayanıklı ve kaliteli ürünlerini profesyonellere sunacak. Rubi ile işler ustalar için çok daha kolay ve çabuk olacak. Kalekim, seramik uygulamacılığı konusunda gerek ürün kalitesi gerekse de verdiği donanımlı hizmetle, sektörde ihtiyaç duyulan her türlü konuda ustasının yanında olmaya devam ediyor. Kalekim, kullanıcılarına sadece ürün değil ‘teknik çözümler’ sunduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/rubi-kalekim-guvencesiyle-raflarda_60812.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • biz seramik ustalarına göstermiş olduğunuz ilgiye çok teşekkür ederiz. seramik makinanız ve karıştırıcılarınız harika teşekkür ederim. YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!