Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sabit Kur Fırsatı İle Sarıyer Park'ta Son 7 Konut

Manzarası, merkezi konumu, inşaat kalitesi, residence hizmeti, ücretsiz iç mimar ve dekoratör desteği ve uygun fiyatları ile proje aşamasından bu yana yoğun ilgi ile karşılaşan Sarıyer Park'ın yüzde 70'i kısa sürede satıldı. Sadece dört ay önce temelleri atılan projede, tüm blokların kaba inşaatları tamamlandı ve yaşam için geri sayım başladı.

yapi.com.tr
Sabit Kur Fırsatı İle Sarıyer Park'ta Son 7 Konut

/FONT>

Büyüklükleri 180 ila 240 metrekare arasında değişen 12’si bahçe, 12’si çatı dubleksi olmak üzere hepsi deniz manzaralı 24 üniteden oluşan Sarıyer Park’ta; muhteşem Boğaz ve deniz manzarasını rahatlıkla seyredebilmek, güneş ışığından optimum fayda sağlamak ve aydınlık mekanlar yaratmak için geniş camlar ve yerden tavana kadar camlı kapılar kullanılıyor. Bahçe dubleksli konutların kendilerine ait geniş peyzajlı bahçeleri, çatı dublekslerinin ise enfes manzaraya açılan geniş terasları bulunuyor. Özçiçek, Kasım ortasında peyzaja başlanacağını ve 2009 Ekim’inde evler teslim edilirken var olacak yıllanmış ağaç ve bitki örtüsünün Sarıyer Park’a ayrı bir özellik katacağını belirtti. Sarıyer Park ile İstanbul’da bir ilki gerçekleştirdiklerini bildiren Özçiçek, yüzme havuzuyla birleştirilen görsel şelale ve site içinde çeşitli yerlere yerleştirilecek akarsu efektleriyle projenin bu anlamda eşsiz olacağını vurguladı.

Sarıyer Park’ta deprem güvenliği ön planda tutuluyor. Profesyonel yönetimle bir "residence" hizmeti sağlanacak olan Sarıyer Park’ta, ev sahiplerinin her türlü günlük ihtiyacına cevap verilebilecek. Sitede yer alacak teknik servis ise ihtiyaç anında tamirat veya bakım hizmetini hızlı bir şekilde sunabilecek. Ayrıca konut sahiplerine, bu butik projenin iç mimar ve dekoratörleriyle birlikte evlerin tasarımına, yapım aşamasında dâhil olma fırsatı sunuluyor.

Sarıyer Park’ı yakından tanımak ve çok özel ödeme koşullarını öğrenmek için istediğiniz her an projeyi ziyaret etmeniz yeterli. Propa İnşaat’a 0212 347 02 89 numaralı telefondan ulaşabilir, www.sariyerpark.com veya www.propa.com.tr sitesinden proje ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/sabit-kur-firsati-ile-sariyer-parkta-son-7-konut_64151.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!