Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Samsung Kişiselleştirilebilir ve Bağlantılı Ürünleriyle CES 2022’deydi

Samsung, Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022’de yeni Bespoke Gardırop tipi buzdolabı, Bespoke mutfak ürünleri ve Bespoke çamaşır yıkama ve kurutma makineleri ile öne çıktı.

yapi.com.tr
Samsung Kişiselleştirilebilir ve Bağlantılı Ürünleriyle CES 2022’deydi

Samsung Electronics, Ocak ayında Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022'de Gardırop tipi ilk Bespoke buzdolabı modelini ve eğlenceyi her yere götürmenizi sağlayan yeni taşınabilir ekran ve eğlence cihazı The Freestyle'ı tanıttı.

Bespoke Gardırop Tipi Buzdolabı Akıllı ve Teknolojik Özellikleriyle Öne Çıkıyor
Samsung'un yeni ürün yelpazesi, kişiselleştirilebilir tasarımlarla yepyeni yaşam tarzlarına ilham veren benzersiz teknolojileri bir araya getirmeye devam ediyor. Ürün yelpazesinin amiral gemisi Bespoke buzdolabının yanı sıra tüketiciler şimdi farklı renk seçeneklerine sahip bulaşık makinesi, ankastre fırın ve set üstü mikrodalga fırın ürünlerini içeren mutfak paketleri sayesinde mutfaklarını tarzlarını yansıtacak şekilde kişiselleştirme imkanı da bulacak. Bespoke Çamaşır Yıkama ve Kurutma Makinesi, çamaşır yıkama ve kurutma rutinlerini daha akıllı ve kolay hale getirecek.

Samsung Bespoke Gardırop tipi buzdolabı; birçok farklı ebat, konfigürasyon ve renk seçenekleriyle sunulurken, Bespoke konsepti, kişiselleştirme imkanının yanı sıra tüketicilerin en çok tercih ettiği buzdolabı tipine şık ve düz bir ön panel tasarımı da ekliyor. Bespoke 4 Kapılı Flex ve Bespoke Tek Kapılı Flex Column’u içeren mevcut Bespoke buzdolabı serisinin sunduğu seçeneklere yeni eklenen Bespoke Gardırop tipi buzdolabıyla birlikte, her aile kendi ihtiyaçlarına uygun Bespoke buzdolabını seçebilecek. Bespoke Gardırop tipi buzdolabı, 2022’de hem tam derinlikli hem ankastre tipi derinliğe sahip modellerde tek kapılı ve 4 kapılı alternatiflerle sunulacak.

Cam ve çelik olmak üzere, iki ayrı yüzey ve farklı renk seçeneğiyle sunulacak kişiselleştirilebilir Bespoke Gardırop tipi buzdolabı ile farklı renk kombinasyonları oluşturmak mümkün. Cam ve çelik yüzeyde yeni ve farklı renk seçenekleri sunan Bespoke Gardırop tipi buzdolabı, yiyecekleri daha iyi saklamaya yardımcı olmak için Samsung'un geliştirdiği en son saklama ve soğutma özelliklerine sahip.

Bespoke Çamaşır Yıkama ve Kurutma Makineleri de CES 2022’de Yerini Aldı
Bespoke kalitesini çamaşır odalarına getirmek için tasarlanan Bespoke Çamaşır Yıkama ve Kurutma Makineleri, çamaşır yıkamayı daha sezgisel ve verimli hale getiren son teknoloji akıllı özelliklere sahip.

Yapay zeka (AI) destekli Akıllı Tuşlama, kullanım tarzını ve çamaşır yıkama rutinlerini öğrenerek sık kullanılan ayarlara öncelik verebiliyor, böylece işleri kolaylaştırıp yıkama ve kurutma sürecini basitleştiriyor. Yapay zeka destekli akıllı OptiWash™ fonksiyonu yıkama ayarlarının yanı sıra her yıkama turunda süre ve deterjan seviyesini optimize ederek deterjan kullanımını ayarlama zahmetini ortadan kaldırıyor. MultiControl™ özelliğiyle ise kullanıcılar, yıkayıcı kontrol panelinden hem akıllı yıkayıcıyı hem de kurutucuyu kolayca kullanabiliyor.

Samsung’un  yeni taşınabilir ekran ve eğlence cihazı ‘The Freestyle’ ile eğlence her yerde
Samsung’un CES 2022’de tanıttığı türünün ilk örneği teknolojik özellikler ve esnekliğe sahip ‘The Freestyle’ ise video ve ses içeriğini gittikleri her yere götürmek isteyen kullanıcılara üst düzey görüntü, ses ve eğlence performansı sunuyor.

‘The Freestyle’ projeksiyon cihazı, akıllı hoparlörü ve ortam aydınlatma özelliklerini hafif ve taşınabilir şekilde bir araya getiriyor. Yalnızca 830 gram ağırlığındaki The Freestyle, herhangi bir alanı anında bir ekrana dönüştürmeye imkan sağlıyor. The Freestyle'ın çok amaçlı döner yapısı, geleneksel ve hantal projeksiyon cihazlarının aksine 180 dereceye kadar dönüş sağlayarak masa, yer, duvar hatta tavan gibi tüm yüzeylerde yüksek görüntü kalitesi sağlıyor, ayrı bir ekran yüzeyi gerektirmiyor.

Her açıda ve yüzeyde 100” inç boyutuna kadar kristal berraklığında görüntü
Etkileyici ve ileri teknolojik özelliklere sahip The Freestyle, tam otomatik keystone ve otomatik düzleme özellikleriyle birlikte sunuluyor. Bu özellikler sayesinde cihazın tüm açılara ve yüzeylere otomatik olarak uyum sağlayan ekranı, görüntünün mükemmel orantıda yansıtılmasını sağlıyor. ‘Otomatik Odaklama’ özelliği sayesinde de, The Freestyle herhangi bir açıda ve yüzeyde 100” inç boyutuna kadar kristal berraklığına sahip görüntü veriyor. The Freestyle, bozulma olmadan temiz ve daha derin bas sağlayan çift ‘Pasif Yayıcı’sı ile, 360 derecelik ses yayılımıyla kullanıcılara her an, her yerde sinema kalitesinde bir ses deneyimi sunuyor.

The Freestyle, USB-PD ve 50W/20V veya üzeri çıkışları destekleyen harici pillerle uyumlu olduğundan, kullanıcılar diledikleri her yere götürmek üzere cihazı yanlarında taşıyabiliyor. Geleneksel prizlerle uyumlu olan cihaz, ek kablo bağlantısına gerek kalmadan standart bir E26  ışık soketine/adaptörüne bağlandığında çalışabilen ilk taşınabilir ekran olma özelliğiyle de dikkat çekiyor.

The Freestyle, hem aydınlatma cihazı hem de akıllı hoparlör olarak kullanılabiliyor
The Freestyle, kullanılmadığı zamanlarda ortam modu ve yarı saydam lens kapağı sayesinde ortamın atmosferini değiştirebilen bir aydınlatma cihazı olarak da kullanılabiliyor. Aynı zamanda, müziği analiz ederek duvara, zemine ya da başka herhangi bir yüzeye yansıtılan görsel efektleri sesle eşleştirebilen akıllı bir hoparlör olarak da çalışabiliyor.

The Freestyle, hem Android hem de iOS mobil cihazlarla uyumlu özelliklerinin yanı sıra, ekran yansıtma, casting özellikleri ve Samsung Akıllı TV'lerde bulunan Akıllı TV özelliklerini sunuyor. Kullanıcılarına en iyi içerik görüntüleme deneyimini yaşatan cihaz, aynı zamanda sektörün önde gelen uluslararası OTT – “Over The Top”  (izleyiciye internet üzerinden direkt olarak ulaşan medya hizmetlerine verilen ad) ortaklarının onayını alan ilk taşınabilir projeksiyon cihazı olma özelliğini taşıyor. The Freestyle ayrıca, kullanıcıların cihazı ‘Eller Serbest’ modda kullandıkları esnada diledikleri sesli yardımcıyı seçmelerine olan veren, uzak alan ses denetimine sahip ilk projeksiyon cihazı olarak da öne çıkıyor.

4 Ocak'tan itibaren ABD pazarında ön siparişe açılacak olan The Freestyle’ın, Türkiye pazarında ise 2022 Mart ayında satışa sunulması planlanıyor.

 

*

Samsung Electronics Hakkında

Samsung Electronics Co. Ltd. dünyaya dönüştürücü fikirler ve teknolojiler sayesinde ilham veriyor ve geleceği şekillendiriyor. Samsung Electronics, televizyon, akıllı telefon, giyilebilir cihazlar, tabletler, kameralar, dijital gereçler, ağ sistemleri, hafıza, yarı iletken ve LED çözümleri dünyasını yeniden tanımlıyor. Samsung hakkında güncel haberler için http://news.samsung.com adresinden “Samsung Newsroom” sayfasını ziyaret edilebilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/samsung-kisisellestirilebilir-ve-baglantili-urunleriyle-ces-2022deydi_188702.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!