Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sarıyer'in Göbeğinde OksiZen Konakları

Eroğlu Yapı'nın, Sarıyer'in merkezinde gerçekleştirdiği OksiZen projesinde, geri sayım başladı. Şehrin merkezinde, Boğaz'ın yanıbaşında, ormana, oksijene sıfır konumda yer alan projede, 20 bin metrekarelik arazide toplam 40 Konak yer alıyor.

Hürriyet Gazetesi
1 Sarıyer'in Göbeğinde OksiZen Konakları

Eroğlu Yapı’nın, Sarıyer’in merkezinde gerçekleştirdiği OksiZen projesinde, geri sayım başladı. Şehrin merkezinde, Boğaz’ın yanıbaşında, ormana, oksijene sıfır konumda yer alan projede, 20 bin metrekarelik arazide toplam 40 Konak yer alıyor.

İtalyan mimarisi ile konak yaşamının modern yorumu olarak projelendirilen OksiZen Konakları, 5 oda 2 salon ve 4 oda 1 salon bahçe katı, tüm konakların kendilerine ait bahçe ve terasları ile tam anlamıyla müstakil bir yaşam sunuyor.

2009’da teslim

Maslak’tan başlayıp Hacı Osman ve Sarıyer Çayırbaşı’na kadar uzanacak 7 tepe, 7 tünel projesi ile de Maslak’a ortalama 5-10 dakikada ulaşabilme olanağı sağlanacak. Zen bahçesi, tenis, basketbol, kapalı ve açık havuzları ile pek çok ayrıcalıklı sosyal aktiviteyi içinde barındıran projenin Haziran 2009’da bitirilmesi planlanıyor. Doğal taş, doğal ahşap malzemeleriyle doğayla uyumlu projelendirilen OksiZen’de, İtalyan mutfak, banyo, şömine, jakuzi ve sauna da yer alıyor. Konaklar için ön talep toplama süreci bu ayın sonunda başlıyor.

Mimarisiyle iddiali

İtalyan mimari anlayışının Türk modern mimari tarzıyla bütünleştirilerek adapte edildiği proje, sakin ve doğayla iç içe bir yaşam vaad ediyor. Uzakdoğu’nun Zen kültürünü İstanbul’da uygulanmasını sağlayacak OksiZen Konakları projesi, tamamen doğal çevre ve bitki örtüsünün içinde insanın özenini, sükunetini, sabrını ve yaratıcılığını betimleyen Zen kültürünü yaşam tarzı olarak benimseyen sakinlerine stresten uzak bir ortam yaratmayı amaçlıyor.


http://www.yapi.com.tr/haberler/sariyerin-gobeginde-oksizen-konaklari_61705.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • merhaba, ev fiyatlarinizi ogrenebilir miyim? Tsk.ler. banuberkok@gmail.com YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!