Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Seksi Otel Tartışması

Dünyanın en seksi oteli olarak kabul edilen Adam&Eve için 'Seksi değil, hatta itici' diye yazan İngiliz yazara, otel sahibinden cevap: Genelev değil, otel işletiyoruz.

Milliyet Gazetesi
Seksi Otel Tartışması

ünyanın en seksi oteli olarak gösterilen Adam&Eve için, "Otel odaları sanki seks yapmamak için tasarlanmış. Bu minimalist anlayış herkese seksi gelmez. Tam tersine itici olabilir. Kız arkadaşımla gittim. Ancak seks yapmadım" diye yazan İngiliz Observer gazetesi yazarına sert yanıt geldi.

Kayı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü, "Biz genelev işletmiyoruz, seks yapamadıysa bizi ilgilendirmez. Bir kadın çok normal bir kıyafet giyip ufak bir yırtmaçla veya saçını sürekli sağa doğru tararken sola atıp seksi görünebilir. Bizim yaptığımız da bu, otelimizi ufak ama şık değişikliklerle seksi yaptık" dedi.

Gezmek bile 60 euro
Adam&Eve Oteli'ni görmek isteyenlerden 60 euro aldıklarını anlatan Görgülü, şöyle konuştu:
"Burj El Arap'ta da böyle. Misafirlerimizin oteli görmeye gelen kalabalıktan rahatsız olmalarını istemiyoruz. Otelin tanıtımını yapmak için 3 milyon euro harcadık. Cannes, Amsterdam, Moskova, Milyonerler Fuarı'na bile gittik. Dönüşü çok iyi oldu. Kişi başı fiyatlarımız 300 euro'dan başlıyor, 135 bin euro'ya kadar çıkıyor."

"Her kıtaya bir Adam&Eve açacağız"
10 yıl içinde her kıtaya bir Adam&Eve açmak istediğini anlatan Görgülü, ikinci Adam&Eve'in Rusya'nın Avrupa'ya en yakın yerine iki yıl içinde açılacağını söyledi. Görgülü, "Kayı olarak Riva otellerin sayısını 50'ye çıkaracağız. İsim satıp sadece işletme yapacağız bazı yerlerde. Rivalarda tekrar müşteri oranımız yüzde 35. Geçenlerde perdeleri değiştirdik, müşterilerden biri bize bu nedenle kızdı. Artık kendi evleri gibi görüyorlar. Antalya'da bulunan üç Riva otelimizi yenileyeceğiz ve 7 yıldız seviyesine getireceğiz" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/seksi-otel-tartismasi_53218.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!