Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Signify Türkiye’ye Yeni İnsan Kaynakları Müdürü

Küresel aydınlatma markası Signify Türkiye’nin İnsan Kaynakları Müdürü, daha önce Novartis’te Global Finans Transformasyon Projesi Değişim Yönetimi görevini yürüten Zeynep Deniz Gediz oldu.

yapi.com.tr
Signify Türkiye’ye Yeni İnsan Kaynakları Müdürü

Aydınlatmada dünya markası Signify (Euronext:LIGHT) Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü görevi için daha önce Novartis’te Global Finans Transformasyon Projesi Değişim Yönetimi görevini yürüten Zeynep Deniz Gediz ile anlaştığını duyurdu.  

Boğaziçi Üniversitesi, Felsefe Bölümü’nden 2005 yılında mezun olduktan sonra 2005-2007 yılları arasında Marmara Üniversitesi’nde Yönetim ve Organizasyon Yüksek Lisansını tamamladı. Aynı sene Marsh Sigorta ve Reasurans Brokerliği’nde İnsan Kaynakları departmanında iş hayatına başlayan Gediz daha sonra Dupont’ta Organizasyonel Gelişim ve İşe Alma Uzmanı olarak iş hayatına devam etti. Bundan sonra sırasıyla Schneider Elektrik ve Shell’de İnsan Kaynakları departmanında çeşitli görevleri başarıyla yerine getirdi. 2015 yılında Novartis’e bağlı Sandoz şirketinde Yetenek Yönetimi ve Organizasyonel Gelişim Liderliği görevine başladıktan bir sene sonra, başarılı çalışmaları sayesinde Novartis Fabrika İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevine atandı ve daha sonra yine Novartis içerisinde NBS Divizyonu İnsan Kaynakları Müdürlüğü ve Global Finans Transformasyon Projesi Değişim Yönetimi Müdürlüğü görevlerine ataması gerçekleştirildi.

Deniz Gediz uzun yıllara dayanan bilgi ve deneyimleri ile Mayıs ayı itibarıyla Signify Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü olarak göreve başladı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/signify-turkiyeye-yeni-insan-kaynaklari-muduru_173381.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!