Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sinpaş 27.6 Milyon TL'ye Arsa Aldı

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Seven Et Gıda’yı İstanbul Samandıra’da sahip olduğu arsa üzerinde konut projesi geliştirmek amacıyla 27.65 milyon lira bedelle satın aldığını açıkladı. Şirketten yapılan yazılı açıklamada, Samandıra’da yeni satın alınan arsanın söz konusu bedelinin 22 aya yayılan aylık taksitler halinde ödeneceği

Radikal Gazetesi
Sinpaş 27.6 Milyon TL'ye Arsa Aldı

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Seven Et Gıda’yı İstanbul Samandıra’da sahip olduğu arsa üzerinde konut projesi geliştirmek amacıyla 27.65 milyon lira bedelle satın aldığını açıkladı. Şirketten Kamuoyunu Aydınlatma Platformu’na yaptığı yazılı açıklamada, Samandıra’da yeni satın alınan arsanın söz konusu bedelinin 22 aya yayılan aylık taksitler halinde ödeneceği belirtildi. 

Arsa Lagün projesine komşu

Açıklamada, Seven Et’in İstanbul Sancaktepe Samandıra’da bulunan ve aynı zamanda Sinpaş GYO’nun Lagün projesinin yer aldığı arsaya komşu olan yaklaşık 46 bin metrekarelik arsasının ekspertiz değerinin KDV hariç 25 milyon lira olduğu ve söz konusu şirketin bu arsa dışında kayda değer bir aktifi ve borcu olmadığı belirtildi.
Açıklamaya göre, Sinpaş GYO, faal bir şirket olmayan Seven Et’i önümüzdeki dönemde bünyesinde birleştirmeyi ve söz konusu arsa üzerinde bir konut projesi geliştirmeyi planlıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sinpas-27-6-milyon-tlye-arsa-aldi-_75378.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!