Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Soyak Siesta’nın 4. Etabı Satışta

6 etaptan oluşan Soyak Siesta projesinin ikinci yılında 4. etabı da satışa sunuluyor. Projeye gösterilen yoğun ilgi nedeniyle bir yıl öne çekilen 4. etap, çok özel ödeme kampanyasıyla yatırım fırsatı yaratıyor. Sadece 400 TL taksitle ve yüzde 5 peşinat ödeyerek konut sahibi olunabilen projenin 343 konuttan oluşan 4. etabı, 1+1’den 3+1’e farklı

yapi.com.tr
Soyak Siesta’nın 4. Etabı Satışta

Soyak Siesta projesine gösterilen yoğun ilgiyle, 4. etabın satışları öne çekildi. 6 etaptan oluşan projenin 343 konutluk 4. etabı, 28 Mayıs Cuma günü satışa sunuluyor. Proje, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki daire fırsatlarıyla, farklı yaşam tarzlarına hitap ediyor. Soyak’ın 'sürdürülebilir yaşam' anlayışının temsilcisi olan projede, doğal unsurları ön plana taşıyan peyzaj tasarımı, enerji tasarrufu sağlayan teknolojik uygulamalar, konforu ve fonksiyonelliği buluşturan mimari estetik ön plana çıkıyor. Soyak Siesta’da yeni bir yaşama kavuşmak isteyenler için en uygun ödeme seçenekleri tasarlandı.   

İzmir Karşıyaka’daki projenin 4. etabı, 94 bin TL’den başlayan fiyatlar, 400 TL’den başlayan taksitlerle ve yüzde 5 peşinatla müşterilere sunuluyor. Kasım 2012’de yeni sahiplerine teslim edilecek olan Soyak Siesta’nın 4. etap konutlarında da peşin ödemede yüzde 3 indirim seçeneğinden yararlanmak mümkün.

Dün (24 Mayıs Pazartesi) Swiss Otel’de düzenlenen Soyak Siesta 4. etap tanıtım toplantısında konuşan Soyak Holding CEO’su Emre Çamlıbel, Soyak’ın sektördeki köklü birikimi ve uzmanlığıyla geleceğin yaşam mekanlarını tasarladığını ifade etti. Uluslararası kalite standartlarıyla faaliyetlerini sürdüren Soyak’ın, sürdürülebilir yaşam anlayışıyla, en üst kaliteyi en uygun koşullarla sunmayı hedeflediğini belirten Çamlıbel, şöyle konuştu:

“Soyak Mavişehir ve Soyak Siesta projelerimizle, son 4 yıldan bu yana iki büyük yatırımımızı hayata geçirdiğimiz İzmir’de, aldığımız tepkilerin olumlu olmasını ve İzmir’in potansiyel büyüme kapasitesini de değerlendirerek; arsa alımlarımıza ve yatırımlarımıza devam etme kararındayız. 2 bin 250 konut ve 6 etaptan oluşan Soyak Siesta projemizde, 1,5 yılda satışa sunduğumuz etaplara bakarsak, yolun yarısını kat etmiş olmamız; Soyak projelerine gösterilen ilgiyi ve tercihi ortaya koyuyor. Bu güvene ve bağlılığa layık olmak için hergün daha fazla gayret gösteriyoruz. Bugün itibarıyla İzmir’de geliştirdiğimiz projelerimiz kapsamında toplam 3000  daireyi satışa sunmuş olacağız. Soyak Siesta’da peyzaj tasarımı Akdeniz kültürünü yansıtırken; enerji verimliliği ve tasarruf sağlayan uygulamaları da; ısınma ve aydınlatma masrafları konusunda önemli avantajlar sağlayacak.  Değişen yaşam koşullarına ve beklentilere uygun olarak, Yeni nesil yaşam tarzını yansıtan Soyak Siesta, sahip olduğu özelliklerle gelecek için önemli bir yatırım niteliği de taşıyor”. 

Peyzajda kullanılan kaktüs bahçeleri, palmiye, zeytin ağaçları, İzmir mimozası gibi renkli bitki örtüsü led teknolojinin kullanıldığı yeni nesil aydınlatma sisteminin uyumlu renkleriyle vurgulanıyor. Soyak Siesta terasındaki çim alan ise, sakinlerin güneşlenmesi ve sosyal kullanım amaçlı planlandı. Projede planlanan ticaret merkezi sakinlere günlük ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunarken; spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler, açık ve kapalı otoparklar ise yaşam kalitesine destek olan unsurlar olarak yer alıyor.  Soyak Siesta, İzmir çevre yoluna direkt bağlantı, metro ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile de daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştırıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/soyak-siestanin-4-etabi-satista_79721.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!