Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

"Şu Bizim Hipodromdaki AKM'yi mi Diyorsunuz?"

İstanbul Taksim'deki AKM ile ilgili bir soruya yanıt veren yeni Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu AKM'nin yerini bilemeyerek, "Haaa Taksim'deki AKM'yi... Allah Allah... O bina Taksim'e yakışmıyor" dedi

yapi.com.tr
"Şu Bizim Hipodromdaki AKM'yi mi Diyorsunuz?"

Habertürk  televizyonunda katıldığı, "Güne Bakış" programında Veyis Ateş'in İstanbul Taksim'deki AKM ile ilgili bir sorusuna yanıt veren yeni Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu AKM'nin yerini bilemeyerek, "Haa Taksim'deki AKM'yi... Allah Allah... O bina Taksim'e yakışmıyor" dedi.

Veyis Ateş'in, " Ak Parti iktidarı ile bazı sanatçılar arasındaki polemik meselesi, AKM ne olacak" sorusunu cevaplayan Bakan Topçu, "İnşallah Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili çok farklı projelerim var. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sadece Çanakkale'den ibaret mi sanıyoruz. Bizim bir Libya mücadelemiz yok mu?" dedi ve Libya'yı anlatmaya devam etti. Radikal Gazetesi'nin haberine göre sunucu Veyis Ateş'in araya girip, "Buradan AKM'ye nasıl geleceksiniz" demesi üzerine Yalçın Topçu, daha sonra, "Şu bizim hipodromdaki AKM'yi mi diyorsunuz?" diye sordu. Veyis Ateş ise, "Taksim'deki AKM'yi soruyorum" dedi. Bu hatırlatma üzerine Topçu, "Haa Taksim'deki AKM'yi... Allah Allah... O bina Taksim'e yakışmıyor" ifadelerini kullandı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/su-bizim-hipodromdaki-akmyi-mi-diyorsunuz_133807.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!