Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Şükrü Şahin: Altınok'tan Sonra Yöneliş Bize

MHP’nin Keçiören Belediye Başkan Adayı Şükrü Şahin, "Önceki belediye başkanlarımızın, belediye meclis üyelerimizin, birim müdürlerimizin tecrübelerinden, sonraki yönetim döneminde de istifade etmek isteriz. Bundan hayıflanmayız bilakis gurur duyarız" dedi.

Hürriyet Gazetesi
Şükrü Şahin: Altınok'tan Sonra Yöneliş Bize

MHP’nin Keçiören Belediye Başkan Adayı Şükrü Şahin, "Önceki belediye başkanlarımızın, belediye meclis üyelerimizin, birim müdürlerimizin tecrübelerinden, sonraki yönetim döneminde de istifade etmek isteriz. Bundan hayıflanmayız bilakis gurur duyarız" dedi.

MHP Keçiören Belediye Başkan Adayı Şükrü Şahin, Keçiören’de yapılan anket sonuçlarında MHP’nin birinci olduğunu öne sürerek, "Keçiören’de yaşanan bazı sıkıntılardan dolayı halkın MHP’ye ve dolayısıyla bize bir yönelişi olduğunu gördük. Keçiören’de zaten MHP geleneğinden gelen bir yapı vardı. Bu kapsamda da Keçiören’de Turgut Bey’in ardından yönelişin bize doğru olması da gayet tabi" dedi.

Keçiören’ne hizmeti dokunmuş herkesin tecrübelerinden yararlanmaktan gurur duyacağını ifade eden Şahin, Keçiören’e yönelik değerlendirmelerini ve projelerini şu cümlelerle dile getirdi:

"Keçiören’de kendisi için bile oy kullanamayacak adaylar var. Tepeden inme adaylıklar sözkonusu. Bölgeyi tanımayan bir başkanın ne kadar verimli olabileceği aşikardır. Gerek ben gerekse ekibim Keçiören’in en kılcal damarlarını bile bilen insanlarız. Projelerimizi 15 ay öncesinden hazırlamaya başladık. Hali hazırda 200 bine yakın insanın elini sıkmışımdır. Hedefimiz de Keçiören’de 250 bin oy. 553 bin seçmenli bir Keçiören var. Yüzde 50’den fazla bir oy oranı hedefliyoruz. Keçiören’de geçen 17 yıllık eğitimcilik ve idareciliğin ardından, doğal olarak ilçede bir kazanım söz konusu.

Bu seçim mevcut yönetime ikaz

Keçiören, genel siyasetin gidişatından ve ekonomik anlamdaki sıkıntılardan dolayı bazı sıkıntılar yaşamakta. Özellikle küçük esnafımız ve ev hanımlarımız bu sıkıntılara birebir maruz kaldığı için haliyle şikayetçiler. Bu anlamda da bizlere bir yöneliş söz konusu. Bu seçimlerin mevcut yönetimlere bir ikaz anlamı taşıyacağını düşünerek Keçiören Belediye Başkanı’nın istifa etmesinin ardından bize bir yöneliş olduğu aşikardır. Belediye yardımları kişileri rencide etmeden ve yardımı siyasi şova dönüştürmeden ihtiyaç sahiplerine bu sistem sayesinde ulaştırılacak. Şehir planlaması bina cephe süslemelerinden ve sadece bir bölgeye yatırımdan ibaret değil. Şiddete maruz kalmış, ekonomik özgürlüğü olmayan ve kimsesiz kadınlarımızın barınacağı 'Kadın Sığınma ve Rehabilitasyon Merkezleri' inşa edilecek."

http://www.yapi.com.tr/haberler/sukru-sahin-altinoktan-sonra-yonelis-bize_67425.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!