Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sunrise Residence’den ‘Anti-stress Teknolojisi’

Gaffaroğlu İnşaat tarafından Büyükçekmece, Mimaroba’da tamamlanan Sunrise Residence projesinde binaları saran bakır paneller, statik enerjiyi toprağa ileterek, stresten uzak, huzurlu ve güvenli bir yaşam vadediyor. Sunrise Residence projesinde, 25 bin 951 metrekare alan içersinde, 14 blokta 3 farklı tip olmak üzere toplam 224 konut yer alıyor.

yapi.com.tr
Sunrise Residence’den ‘Anti-stress Teknolojisi’

STRONG>Gaffaroğlu İnşaat tarafından Büyükçekmece, Mimaroba’da tamamlanan Sunrise Residence projesinde binaları saran bakır paneller, statik enerjiyi toprağa ileterek, stresten uzak, huzurlu ve güvenli bir yaşam vadediyor. Sunrise Residence projesinde, 25 bin 951 metrekare alan içersinde, 14 blokta 3 farklı tip olmak üzere toplam 224 konut yer alıyor. Projede, 173 metrekare 3+1, 205 metrekare 4+1 ve 300 metrekare 5+2 dairelerin fiyatları 335 bin TL’den başlıyor.

Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi’nin maviliğini yeşil alanları ile birleştiren Sunrise Residence, depreme karşı da sağlam temeli ile güvenlik sağlıyor. Oturumun başladığı projede, kısıtlı sayıdaki son konutlar satışa sunuluyor. Projenin satış ve pazarlamasını RE/MAX Smart Ofisi gerçekleştiriyor.

Proje, 2 adet yarı olimpik yüzme havuzu ve yerden ısıtmalı kapalı yüzme havuzu ile 4 mevsim havuz keyfi sunuyor. Sunrise Residence, fitness center, basketbol ve voleybol sahaları, saunası ve Türk Hamamı ile hayatın her anına farklı bir aktivite katıyor. Projede, çocuklar için yer alan yüzme havuzu ve oyun parkı, tüm aile bireyleri için eğlenceli bir yaşam sunuyor.

Statik enerjiyi toprağa iletiyor

Sunrise Residence’ın en önemli özelliği ise statik enerjiyi toprağa iletiyor olması. Türkiye’de bir ilk olarak uygulanan “yapı genelinde topraklama sistemi”, tüm bloklar içersine yerleştirilen ve tüm yapıyı saran bakır paneller sayesinde statik enerjiyi toprağa iletiyor. Böylece, sakinlerine beyin üzerinde baskı ve strese yol açan statik elektrikten arınmış huzurlu bir yaşam alanı sağlıyor.

ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/sunrise-residenceden-anti-stress-teknolojisi_79719.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!