Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tapu'da Kutlama

Tapu ve Kadastro’nun kuruluşunun 163’üncü yıldönümü Gölbaşı’nda kutlandı. Düzenlenen kokteylde, yapılan çalışmalar konusunda önemli mesajlar verildi.

Hürriyet Ankara
Tapu'da Kutlama

Tapu ve Kadastro’nun kuruluşunun 163’üncü yıldönümü Gölbaşı’nda kutlandı. Düzenlenen kokteylde, yapılan çalışmalar konusunda önemli mesajlar verildi.

Tapu Sicil Müdürü Salih Yılmaz Kafadar, çalışmalar ve yaptıkları hizmetlerle ilgili açıklamalar yaptı. 2009 yılında Gölbaşı Tapu Sicil Müdürlüğü’nde 17 bin 500 işlem yapıldığına dikkat çeken Kafadar, vatandaşların işlemlerini beklerken vakit geçirebilecekleri hizmetler de verdiklerini söyledi. Gölbaşı Tapu Sicil Müdürlüğü’nde işlem yapılırken vatandaşların vakit geçirebilecekleri kütüphane ve gazeteler bulunurken, ücretsiz fotokopi çekimi, engelliler için tekerlekli sandalye gibi hizmetlerle vatandaşlara en iyi şekilde hizmet verilmeye çalışıyor. Gölbaşı Tapu Sicil Müdürlüğü’nün 163. yıl kutlama etkinliklerine Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Seher Ödemiş, Özel İdare Müdürü Nebi Ayyıldız, Nüfus Müdürü Aygül Özek, Sivil Savunma Müdürü Sami Emre, Mal Müdürü Selda Bozdağ, Vergi Dairesi Müdürü Abdulaziz Yılmaz’ın yanı sıra tapu personeli ve vatandaşlar katıldı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tapuda-kutlama_79740.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!