Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Taraf yazdı, TAV Ertelemeyi Açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Taraf Gazetesi, TAV Havalimanları Holding’in Makedonya’daki havaalanları projesinin, finansörlerin zaman istemesi nedeniyle, taahhüt edilen 1 eylül tarihinde tamamlanmayacağı ve projenin erteleneceği haberine sayfalarında yer vermişti. Şirketten habere ilişkin resmi doğrulama açıklamadan üç gün sonra geldi.

Taraf Gazetesi
Taraf yazdı, TAV Ertelemeyi Açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Taraf Gazetesi, TAV Havalimanları Holding’in Makedonya’daki havaalanları projesinin, finansörlerin zaman istemesi nedeniyle, taahhüt edilen 1 eylül tarihinde tamamlanmayacağı ve projenin erteleneceği haberine sayfalarında yer vermişti. Şirketten habere ilişkin resmi doğrulama açıklamadan üç gün sonra geldi

Makedonya Ulaştırma ve İletişim Bakanlığı, TAV Havalimanları Holding’in işletme hakkını kazandığı Üsküp’teki “Alexander the Great” ve Ohrid’deki “St Paul the Apostle” Uluslararası Havalimanı ile yapımını üstleneceği Shtip Kargo Havalimanı projesinin 2010 yılı Mart ayına ertelendiğini açıkladı. Açıklamada, projenin daha önce de ertelendiği hatırlatılarak, TAV ile yapılan anlaşmanın iptal edilmediği bildirildi.

Sözleşme, TAV’ın havalimanlarının işletmesini geçen yıl aralıkta üstlenmesi gerektiriyordu. İki havalimanının işletmesi, 20 yıl süreyle TAV tarafından yapılacak. İştip Kargo Havalimanı’nın yapımını da üstlenecek olan TAV, bu inşaatı 2011’in ikinci yarısında tamamlayacak. Sözleşme, teknik altyapının da modernizasyon çalışması yapılmasını da öngörüyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/taraf-yazdi-tav-ertelemeyi-acikladi_71832.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!