Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Marshall Boya'dan Yüzde 100...

Tarihe Boyalı Destek

Antalya'da kentin çekirdeğini oluşturan tarihi Kaleiçi ve Yat Limanı'ndaki kamuya ait binalar, boya firmalarınca boyanarak güzel bir görünüme kavuş

Akşam



b>Antalya'da kentin çekirdeğini oluşturan tarihi Kaleiçi ve Yat Limanı'ndaki kamuya ait binalar, boya firmalarınca boyanarak güzel bir görünüme kavuşturuldu.

Antalya Valisi Ertuğrul Dokuzoğlu, makamında düzenlenen törenle, boya firmalarının yetkililerine teşekkür plaketi verdi. Törende konuşan Vali Dokuzoğlu, yaklaşık üç ay önce bu bölgede çevre kirliliğinin önlenmesi için kampanya başlattıklarını hatırlatarak, şunları söyledi:

'Kampanyaya Türkiye'deki büyük boya üretim firmalarının bölge temsilcilikleri hiçbir bedel istemeden karşılıksız katıldı. Kaleiçi'ndeki konutları boyayarak çevre ve görüntü kirliliğini önlediler. Hiçbir bedel almadan yardımcı olan boya firması temsilcilerine teşekkür ediyoruz.'

Vali Ertuğrul Dokuzoğlu, daha sonra, Kaleiçi'ndeki konutları boyayan Marshall Boya, Meges Boya, Polisan Boya, Betek Boya, Capella Boya, Terraco Boya, Aksu Polimer Boya ve DYO Boya Fabrikası ile Diler Boya şirketi temsilcilerine, 'Teşekkür Plaketi' verdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tarihe-boyali-destek_2826.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!