Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tehlikeli Yapıları Bildirin

Konak Belediyesi Yapı Denetim Müdürlüğü Ekipleri, Eşrefpaşa, İkiçeşmelik ve Agora ağırlıklı olmak üzere 70 tehlikeli yapıyı bu ay yıkacak. Kon

Yeni Asır
Tehlikeli Yapıları Bildirin

b>Konak Belediyesi Yapı Denetim Müdürlüğü Ekipleri, Eşrefpaşa, İkiçeşmelik ve Agora ağırlıklı olmak üzere 70 tehlikeli yapıyı bu ay yıkacak.
Konak Belediyesi Yapı Denetim Müdürlüğü'nce oluşturulan ekipler, son iki yıl içinde Mahalle Muhtarlıkları tarafından bildirilen tehlikeli durumdaki 470 binayı yıktı. Yağmurların kesilmesiyle birlikte Eşrefpaşa, İkiçeşmelik ve Agora semtlerinde yazışmaları bitirilen 70 tehlikeli binanın yıkımı da Mart ayı içinde gerçekleşecek.
Konak Belediye Başkanı Erdal İzgi, tehlikeli yapıların vatandaşları, özellikle de çocukların yaşamını tehdit ettiğini, bimekan takımına da konuklama fırsatı yarattığını söyledi. İzgi, "Bu hafta içinde 10 bina, Mart içinde de 70 tehlikeli yapı daha yıkalacak. Vatandaşlar, çevrelerinde tehlikeli durumdaki binaları bağlı oldukları mahalle muhtarlarına bildirsin işlemler hızlı bir şekilde tamamlanacak ve yıkımlar yapılacak" dedi. Yapı Denetim Müdürlüğü, gerek kendi tespitleri gerekse vatandaşların ve muhtarlıkların bildirimiyle tehlikeli ve terk edilmiş yapıları kent içinden temizlemek için hızlı bir çalışma içine girdi.





http://www.yapi.com.tr/haberler/tehlikeli-yapilari-bildirin_3569.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!