Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tepe Prime’de Bahar Coşkusu

Tepe İnşaat, Tepe Prime projesiyle yoğun bir sezon geçiren ekibinin tam kadro yer aldığı ve Ankara'nın tanınmış isimlerinden oluşan davetlilerle bir araya geldiği bir 'bahar partisi' düzenledi.

yapi.com.tr
Tepe Prime’de Bahar Coşkusu

Tepe İnşaat, Tepe Prime projesiyle yoğun bir sezon geçiren ekibinin  tam kadro yer aldığı ve Ankara'nın tanınmış isimlerinden oluşan davetlilerle bir araya geldiği bir 'bahar partisi' düzenledi. Halen inşaatın sürdüğü şantiye alanında gerçekleştirilen partinin açılışında kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan Tepe Prime Satış ve Pazarlama Müdürü Özlem Kısakürek, “Siz seçkin dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Projemize gösterdiğiniz büyük ilgi bizleri daha keyifle çalışma konusunda motive etti. Bu motivasyon da projemizi belirlenen süreden daha önce bitirmemizi sağlayacak. 2011 sonunda teslim edeceğimizi taahhüt ettiğimiz projemiz, 2011 yılının ortalarında tamamlanacak. Bunu da ilk defa burada sizlerle paylaşmış oluyorum. Hep beraber keyifli bir Pazar diliyorum” dedi.



Tepe Prime projesi

Başkent Ankara’da iş merkeziyle stüdyoların bir arada olduğu ilk proje olma özelliği taşıyan Tepe Prime, üç bölümden oluşuyor: Residence, Business ve Avenue. Modern ve güvenli ofislerin olduğu iki blok Tepe Prime Business, farklı bir görsel tasarımla sunulan keyifli yaşam merkezi Tepe Prime Avenue, stüdyoların yer aldığı diğer blok ise Tepe Prime Residence adıyla tanımlanıyor.

ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/tepe-primede-bahar-coskusu_80064.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!