Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tepta'da Yeni Atama

Temsilcisi olduğu 30’dan fazla marka ve 30.000’den fazla ürün çeşidi ile Türkiye’deki aydınlatma sektörünün öncü firmalarından biri olan TEPTA’nın marka direktörlüğüne Özlem Yalım atandı.

yapı.com.tr
Tepta'da Yeni Atama

Marka’nın yerel ve uluslararası pazarlarının güçlendirilmesi, marka işbirlikleri, etkinlikleri ile stratejik gelişiminden sorumlu olarak firmaya katılan Özlem Yalım, tasarım sektöründe 20 yıllık kariyeri ile tanınan bir yönetici. ODTÜ Mimarlık Fakültesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümünden 1995 yılında mezun olan tasarımcı, daha önce Terminal Design, Addresİstanbul ve Koleksiyon Mobilya’da tasarım direktörlüğü görevlerini üstlendi. Son olarak 2010-2013 yılları arasında İKSV için Türkiye’nin ilk Tasarım Bienali’ni projelendirerek yöneten Yalım, tasarım ve yenilikçi projeler alanında sergilediği çalışmalar ile Turkishtime tarafından 2011 ve 2012 yıllarında üst üste Türkiye’nin en yaratıcı 50 kişisi arasında gösterildi.

 


1991 yılından bu yana İstanbul merkez olmak üzere yurtiçi ve yurtdışında pek çok bölgede faaliyet gösteren TEPTA Aydınlatma ise, perakende ürün satışlarının yanısıra, tek bir mücevherin aydınlatmasından büyük ölçekli projelere kadar geniş bir alanda hizmet veriyor. TEPTA, 35 kişilik kadrosu ile özellikle aydınlatma tasarımı alanında sahip olduğu 25 yıllık deneyim doğrultusunda verdiği hizmet sayesinde başta mimarlar olmak üzere aydınlatma sektöründeki pek çok firmanın çözüm ortaklığını üstleniyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/teptada-yeni-atama_135287.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!