Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Termo Teknik Çalışanları ‘OHSAS 18001’ ile Güvende

Dünyanın önde gelen panel radyatör üreticisi İngiliz Ideal Stelrad Group’un (ISG) iştiraki olarak Türkiye’de faaliyetini sürdüren Termo Teknik, 2 yıl süren eğitim ve işyeri tasarımı çalışmaları sonucunda, İş Sağlığı ve Güvenliği alanında dünyada verilen en önemli belgelerden birisi olan ‘OHSAS 18001’i aldı.

yapi.com.tr
Termo Teknik Çalışanları ‘OHSAS 18001’ ile Güvende

IMG border=0 hspace=0 alt="" align=left src="http://www.yapi.com.tr/Uploads/HaberMedya/2011\sektorel\87844_termo_teknik_2.jpg" vspace=5>Dünyanın önde gelen panel radyatör üreticisi İngiliz Ideal Stelrad Group’un (ISG) iştiraki olarak Türkiye’de faaliyetini sürdüren Termo Teknik, iş güvenliği ve çalışan sağlığı açısından verilen en önemli belgelerden birisi olan ‘OHSAS 18001’ belgesini almaya hak kazandı. BSI (British Standarts Institute) tarafından yayınlanmış ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ standardı; iş sağlığı ve güvenliği risklerinin anlaşılması, bu risklerin boyutlarının belirlenmesi, azaltılması ve kontrol altında tutulabilmesi için gerekli yöntemlerin tanımlanması ve uygulanması anlamına gelen OHSAS 18001, çalışanın güvenliğini üst seviyelere taşıyor.

Termo Teknik’in bugüne kadar BS ISO 9001:2008 akreditasyonu, uluslararası radyatör standardı EN442’nin yanı sıra DIN, BSI, NF, GOST-R, UkrSEPRO, EMI, TSE gibi standartlara sahip olduğuna dikkat çeken Termo Teknik Genel Müdürü Cem Nazif Yalçın, OHSAS 18001 ile çalışanlarına sağlıklı ve güvenli bir iş ortamı taahhüdünü belgelediklerini belirtti. Belgeyi almak için 2 yıl her hafta çalışanlara eğitim verdiklerini, İngiltere’den özel iş güvenliği danışmanı getirdiklerini vurgulayan Yalçın, şöyle devam etti:

“Sistemi sağlıklı bir şekilde hayata geçirmek için Çorlu’da bulunan fabrikamızı yeniden tasarladık. Uzmanların yardımı ile hareketli aksamların emniyetini en üst düzeye çıkarttık ve işbölümüne uygun olarak gelişmiş koruyucu ekipman yenilemesi yaptık. Çalışanlarımız şu anda vücut yapılarına en uygun yanmaz kumaşları, amaca en uygun eldivenleri ve koruyucu gözlükleri kullanıyor”.

Yalçın, “Uzun süredir bünyemizdeki her kademeden personelin tam katılımıyla çok yönlü ve sistematik olarak yürüttüğümüz bu çalışmanın şirketimize pozitif etki kazandıracağına ve örnek olacağına inanıyorum. ‘En değerli varlığımız çalışanlarımızdır’ ilkesini OHSAS 18001 ile tescillemiş olduk” dedi.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/termo-teknik-calisanlari-ohsas-18001-ile-guvende_87844.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!