Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Think Marketing'ten Çilek'e Ödül

Türkiye’nin bebek, çocuk ve genç odasında uzman markası Çilek, Marketingist Fuarı kapsamında düzenlenen ve Türkiye’nin en başarılı pazarlama fikirlerini ödüllendiren “Think Marketing Ödülleri Yılın Kobisi Ödülü"nü aldı.

yapi.com.tr
Think Marketing'ten Çilek'e Ödül

ürkiye’nin bebek, çocuk ve genç odasında uzman markası Çilek, Marketingist Fuarı kapsamında düzenlenen ve Türkiye’nin en başarılı pazarlama fikirlerini ödüllendiren “Think Marketing Ödülleri Yılın Kobisi Ödülü"nü aldı.

Çilek, uyguladığı doğru pazarlama yöntemleriyle, ürünlerini kategorize ederek pazarı büyüttüğü ve en büyük sıçramayı yaparak aynı zamanda markayı da jenerik bir isim haline getirdiği için ödüllendirildiği açıklandı. Çilek A.Ş. adına ödülü Genel Müdür Muzaffer Çilek aldı.

Muzaffer Çilek “Pazarlama takımımız, agresif bir şekilde çok yönlü olarak çalışıyor; fark edilmemiz ve ödüllendirilmemiz bizi oldukça motive etti” açıklamasında bulundu.

Mobilya sektöründe de bir ilki başararak TURQAULITY Sertifikasını alan, markalaşma, uzmanlaşma ve özgün tasarım konularına büyük önem veren ve bu konulardaki yatırımlarına her geçen gün artırarak devam eden Çilek, tüketicilerine her zaman güvenli ve fonksiyonel ürünleri sunmayı hedefliyor. Tüm dünya çocuklarının gelişim dönemlerini fizyolojik ve sosyolojik açıdan sağlıklı ve güvenli şekilde geçirmelerini sağlamak ve hayatlarını kolaylaştırmak için tasarım çalışmalarını dinamik ve titiz bir şekilde sürdürüyor. Çilek ürünleri “ Bavyera Eyalet Meslek Kuruluşu”na yaptırılan testler sonucunda LGA tarafından verilen ve uluslararası geçerliliği olan GS (Geprüfte Sicherheit-Çocuk Güvenliği) sertifikasına sahip.

http://www.yapi.com.tr/haberler/think-marketingten-cileke-odul_56461.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!