Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

TOKİ Diyarbakır ve Erzurum'da İhaleye Çıkıyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Diyarbakır - Üçkuyular ile Erzurum Kazımkarabekir'e konut, sosyal donatı, altyapı ve çevre düzenlemesi işlerini yaptırmak üzere ihale açtı. İhaleler, "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek.

Referans Gazetesi
1 TOKİ Diyarbakır ve Erzurum'da İhaleye Çıkıyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Diyarbakır - Üçkuyular ile Erzurum Kazımkarabekir'e konut, sosyal donatı, altyapı ve çevre düzenlemesi işlerini yaptırmak üzere ihale açtı. İhaleler, "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek. Diyarbakır - Üçkuyular'a bin 152 adet konut ve 1 adet sosyal tesis inşaatı ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatları yaptırılacak. Yer tesliminden itibaren 650 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi 13 Şubat 2009 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de yapılacak. Tüm istekli firmaların katılabileceği ihale ile tünel kalıp sistemiyle betonarme karkas konut ve sosyal tesis inşaatı yapılacak.

Öte yandan Erzurum Kazımkarabekir'e konut ve sosyal donatı inşaatı ile ada içi, genel alt yapı ve çevre düzenlemesi inşaatı gerçekleştirilecek. Tünel kalıp sistemiyle yapılacak betonarme karkas 724 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas 1 adet sosyal donatı inşaatları ile ada içi altyapı, genel altyapı ve çevre düzenlemesi yaptırılacak. İhale, 10 Şubat 2009 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de gerçekleştirilecek. Yer tesliminden itibaren 730 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine tüm istekli firmalar katılabilecek.

Diyarbakır - Üçkuyular ile Erzurum Kazımkarabekir'e konut, sosyal donatı, altyapı ve çevre düzenlemesi ihalelerine katılmak isteyenler şartnameyi her iş için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den temin edebilecekler. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek. Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalelerde katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

http://www.yapi.com.tr/haberler/toki-diyarbakir-ve-erzurumda-ihaleye-cikiyor_65547.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • su tesısatı berbat YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!