Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

TOKİ Konutlarına Başvuru Başladı

Toplu Konut İdaresi'nce (TOKİ), İzmit'in Bekirpaşa beldesinde yaptırılacak 682 konut için başvurular başladı, ilk gün 221 kişi müracaat etti.

Zaman



b>Toplu Konut İdaresi'nce (TOKİ), İzmit'in Bekirpaşa beldesinde yaptırılacak 682 konut için başvurular başladı, ilk gün 221 kişi müracaat etti.

TOKİ tarafından 19 Mart 2004 tarihinde ihaleye çıkartılan ve 1 yılda tamamlanması planlanan konutlara başvuru 17 Haziran Perşembe gününe kadar sürecek. Başvuru sayısı fazla olursa, 25 Haziran Cuma günü kura çekimi yapılacak. Ziraat Bankası'ndaki ilgili hesaba 2 milyar lira tutarındaki başvuru bedelini yatıranlar, seçilen konut tipine göre satın alma talep ve yüklenim belgesini imzalayacak.

Başvuruda bulunup da kura sonucunda satın alma hakkı kazananlar, proje üzerinden konut seçimini, 6-29 Temmuz 2004 tarihleri arasında, kurada belirlenen sıralamaya göre yapacak. Seçimini yapan konut alıcıları tercih ettikleri yüzde 10, yüzde 15 veya yüzde 25 peşinat bedelinin, başvuruda ödenen tutar düşüldükten sonra kalan bölümünü 7-30 Temmuz 2004 tarihleri arasında Ziraat Bankası Kocaeli - Mehmetalipaşa Şubesi'ne yatırarak, satış sözleşmesini imzalayacak. A, B, F ve K olmak üzere 4 farklı tipteki konutların en küçüğü 61,12 metrekare, en büyüğü ise 168 metrekare olacak. Fiyatlar ise konut tipine göre 19 milyar 920 milyon lira ile 54 milyar 510 milyar lira arasında değişiyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/toki-konutlarina-basvuru-basladi_13056.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!