Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

TOKİ, Orhangazi’ye 236 Konut Yapacak

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde konut sorunu Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve belediye işbirliğiyle giderilecek. TOKİ tarafından yapılacak 236 konutun teme

Zaman



ursa’nın Orhangazi ilçesinde konut sorunu Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve belediye işbirliğiyle giderilecek. TOKİ tarafından yapılacak 236 konutun temeli törenle atıldı.

Törende konuşan Orhangazi Belediye Başkanı Yusuf Korkusuz, konutların ilk etabı olan 260 dairelik kısmının yıl sonuna yetiştirileceğini, ardından ikinci ve üçüncü etapların geleceğini müjdeledi. Orhangazi’ye hizmete devam ettiklerini söyleyen Korkusuz, “Biz Orhangazi’ye hizmet için geldik. Orhangazi’de bundan sonra konut sorunu olmayacaktır.” dedi. Orhangazi Kaymakamı Hikmet Çakmak da yaptığı konuşmada, konut sorununun Türkiye’nin en büyük sıkıntılarından birisi olduğunu belirterek, “Rahat yaşamanın ilk şartı güzel bir evdir. Bunun için konutlar düzenli ve mimari kurallara uygun inşa edilmeli.” açıklamasında bulundu. Feridun Özdemir’in sunuculuğunu yaptığı törene çevre il ve ilçelerden belediye başkanları ile vatandaşlar katıldı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/toki-orhangaziye-236-konut-yapacak_24059.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!