Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

TOKİ’den Koç’a ’Eğitim’ Teşekkürü 27 Kasım 2006

TOPLU Konut İdaresi’nin (TOKİ) Başkan Vekili Erdoğan Bayraktar, Koç Topluluğuna, mesleki eğitimi özendirme programı başlattığı için teşekkür mektubu gönderdi.

Hürriyet Gazetesi



OPLU Konut İdaresi’nin (TOKİ) Başkan Vekili Erdoğan Bayraktar, Koç Topluluğuna, mesleki eğitimi özendirme programı başlattığı için teşekkür mektubu gönderdi.

Bayraktar, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’a gönderdiği mektupta, inşaat sektöründeki ara eleman yetersizliğine dikkat çekerek, bu durumun inşaat kalitesini de olumsuz etkilediğini vurguladı. Koç Topluluğu’nun, 80. kuruluş yılında, Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle tüm yurt çapında "Mesleki-Teknik Eğitimi Özendirme Programı" adıyla büyük bir proje başlatmasından memnuniyet duyduğunu belirten Bayraktar, mektubunda, şöyle devam etti:

"Meslek liselerinin; ülkemizin dünyadaki teknolojik gelişim ve rekabetteki yerini alması açısından taşıdığı önemi ortaya koyan bu büyük projeye imza atan Koç Topluluğu’na şahsınızda teşekkürü borç bilirim. TOKİ olarak, planlı kentleşme ve konut üretimi programı çerçevesinde bizim de üzerinde ısrarla durduğumuz ve eksikliğine dikkat çektiğimiz konu; meslek liselerinin yetersizliğinin bir yansıması olarak ortaya çıkan inşaat sektöründeki teknik ara eleman yetersizliğidir. Ekonomide çok önemli bir yere sahip olan inşaat sektöründeki bu eksikliğin, ülkemizdeki inşaat kalitesini olumsuz yönde etkilemesi kaçınılmazdır. Sizin de belirttiğiniz gibi, mesleki-teknik eğitim konusu Türkiye’nin AB standartlarını yakalaması açısından kritik önem taşımaktadır."

http://www.yapi.com.tr/haberler/tokiden-koca-egitim-tesekkuru-27-kasim-2006_49758.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!