Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Topbaş, Perşembe Pazarı Sahiline Balık Lokantası Yaptıracak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, turizm yatırımları çerçevesinde Haliç sahiline balık lokantaları yapmayı planladıklarını söyledi.

Zaman



stanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, turizm yatırımları çerçevesinde Haliç sahiline balık lokantaları yapmayı planladıklarını söyledi.

Topbaş, Perşembe Pazarı’nın taşınmak için uzun zamandan beri beklediğini, gayrimenkullerini elden çıkartmak istemeyen mülk sahipleriyle birlikte bölgede yeni adım atmaya hazırlandıklarını kaydetti. Bölgede mesai saatinden sonra hayatın durduğunu, insanların tedirgin olduğunu ifade eden Topbaş, şunları söyledi: ‘’Bu bölge 24 saat yaşayan bir alan olmalı. Bu amaca yönelik olarak Haliç’in Perşembe Pazarı sahiline, yurtdışında da gördüğümüz, İstanbul ile özdeşleşecek iki tip balık lokantası projem var. Birisi turizm amaçlı lüks balık lokantası, diğeri de ayak üstü ekmek arası balık yenilebilecek fast-food tarzında lokanta olacak. Ayrıca balık da satılacak. Bu proje, bölgenin 24 saat canlı kalmasını sağlayacak bir proje. O zaman bölge hayat bulur.” Başkan Topbaş, projenin Taksim-Yenikapı arasında yapılan İstanbul Metrosu’nun Haliç köprü projesiyle birlikte hayata geçeceğini bildirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin projeyi konsept olarak ortaya koyacağını, yap-işlet olarak veya yapıp kiraya verebileceklerini belirten Topbaş, “İstanbul’un da ciddi anlamda balık lokantaları, balık satılan yeri olsun istiyoruz.” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/topbas-persembe-pazari-sahiline-balik-lokantasi-yaptiracak_26522.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!