Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Toplu Konut İdaresi İzmir Mavişehir Projesindeki 14 Adet Villasını Satışa Çıkardı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir-Mavişehir projesi kapsamında yapılan toplam 14 villayı satışa çıkardı. Villalar 14 Şubat 2004 tarihinde aç

Dünya



b>Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir-Mavişehir projesi kapsamında yapılan toplam 14 villayı satışa çıkardı. Villalar 14 Şubat 2004 tarihinde açık arttırma usulü ile satışa sunulacak.
Açık arttırmaya katılmak isteyenler 26 Ocak ila 11 Şubat 2004 tarihleri arasında Ziraat Bankası'nın yetkili şubelerine başvurarak 30 milyar TL olarak belirlenen "Geçici Teminat Tutarı"nı yatıracaklar. Düzenlenecek olan açık arttırmada muhammen bedelleri 5 milyar TL'lik baremler halinde arttırılabilecek.

Resmi Gazetede yayınlanan ilana göre T.C.Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla gerçekleştirilecek olan satışa ilişkin ayrıntılar, gayrımenkullerin muhammen bedelleri ve satış esasları, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın web sayfası (www.toki.gov.tr) aracılığıyla duyurulacak.

Gayrımenkullerin satışı peşin veya vadeli olarak gerçekleştirilebilecek.ancak açık arttırma konusu fiyat vadeli olarak KDV dahil fiyat olarak kabul edilecek ve ödemenin peşin yapılması halinde oluşan bedelden yüzde7,5 oranında indirim uygulanacak.

Vadeli satışlarda oluşan bedelin yarısı peşin alınacak kalan yarısı için 36 aylık vade uygulanacak. Taksitlendirilecek miktar içinse DİE tarafından açıklanan bir önceki altı aylık dönemin TÜFE artış oranı ile yeni taksit bakiyeleri düzenlenecek.

Açık arttırmada gayrımenkul satın alamayanların geçici teminatları 17 Şubat 2004 tarihiden itibaren iade edilecek. Gayrımenkul satın alanlar ise peşin bedeli ya da peşinatı yatırarak sözleşme imzalayacak.

Gayrımenkullerle ilgili ayrıntılı bilgi edinmek isteyenlere Mavişehir Tanıtım Ofisi 0232-324 54 79 ve 0232 324 55 72 nolu telefonlardan haftanın yedi günü hizmet veriyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/toplu-konut-idaresi-izmir-mavisehir-projesindeki-14-adet-villasini-satisa-cikardi_8638.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!