Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

TÜYAP, Konya'da da Fuar Düzenleyecek

TÜYAP, Konya Ticaret Odası Uluslararası Fuar Merkezi'ni 10 yıllığına kiraladı ve fuar hazırlıklarına başladı. TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ü

Dünya



b>TÜYAP, Konya Ticaret Odası Uluslararası Fuar Merkezi'ni 10 yıllığına kiraladı ve fuar hazırlıklarına başladı. TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal, ilk olarak 4-8 Haziran tarihleri arasında Konya Sanayi ve Ticaret Fuarı'nı düzenleyeceklerini söyledi.
Konya'daki projeleri hakkında bilgi veren Ünal, Konya'nın Türkiye'nin endüstri merkezi olabileceğini belirterek, "Konya'da düzenleyeceğimiz fuarların İstanbul ölçeğinde olmasına özen göstereceğiz. Son yıllarda yaşadığımız ekonomik krizler ihracatın önemini ortaya çıkardı ve sanayiciler dış pazarlara yöneldi. Ancak sadece ihracatla yaşanmaz, 70 milyonluk iç pazarın önemini de gözardı etmememiz gerekiyor" dedi.

Konya'daki 850 bin metkarelik fuar alanında, 4-8 Haziran'da Konya Sanayi ve Ticaret Fuarı, 3-7 Eylül'de Konya Gıda, Değirmen Makinaları, Ambalaj ve Gıda İşlem Fuarı, Konya Tarım ve Hayvancılık Fuarı, Konya Su ve Çevre Teknolojileri Fuarı ve 1-5 Ekim'de de Otomotiv Fuarı olmak üzere 5 fuar organize edeceklerini bildiren Ünal, "Bu fuarlarla Konya'yı çevre illerin pazarı haline getireceğiz. Anadolu'da böyle bir ticaret merkezine ihtiyaç var. Konya coğrafi, sanayi ve ticari avantajlarıyla bu ihtiyaca cevap verebilir" görüşünü savundu.

Doğru ve seçilmiş ziyaretçileri Konya'daki fuarlara getirmeyi amaçladıklarını ifade eden Ünal, ihracata yönelik olarak da Suriye, Ürdün, İran, Lübnan, Ukrayna, Romanya, Bulgaristan ve Yunanistan başta olmak üzere 10-12 ülkeyi hedeflediklerini kaydetti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tuyap-konyada-da-fuar-duzenleyecek_3787.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!