Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Uçaksavar Sakinleri Teknik Yapı’da Karar Kıldı

Uçaksavar Sitesi’nin yenilenmesi için oylama yapan kat maliklerinin yüzde 82’si Teknik Yapı’dan yana tercihte bulundu. “Güçlü, sağlam, müşterisine önem veren ve konut deneyimi olan firma” kriterlerinin hepsini birden sağladığı için Teknik Yapı’nın tercih edildiği belirtildi.

yapi.com.tr
Uçaksavar Sakinleri Teknik Yapı’da Karar Kıldı

Etiler’de yer alan Uçaksavar Sitesi, sahip oldukları konutların yenilenmesi ve depreme dayanıklı hale getirilmesi için genel kurul toplantısı gerçekleştirdi. Sitede daire sahibi olanların tamamına yakınının katıldığı toplantıda, ömrünü tamamlamış binaların yıkılarak yerlerine yenilerinin yapılması yönünde karar alındı. Toplantının ikinci bölümünde, yenileme inşaatını gerçekleştirilecek firmanın seçimi yapıldı. Genel kurulun devamında gerçekleştirilen oylamada ise toplantıya katılan kat maliklerinin yüzde 82’si, Uçaksavar Sitesi’nin yenileştirmesi için 37 yıllık konut deneyimi olan Teknik Yapı’yı seçti. 342 kat malikinin katıldığı toplantıda, finale kalan Teknik Yapı, Ağaoğlu, Varyap ve Tekfen arasında seçim yapıldı. Seçim için oy kullanan 337 kat malikinin 276’sı (yüzde 82) Uçaksavar Sitesi’nin yenilenmesi için Teknik Yapı’yı tercih etti.

Güçlü ve sağlam firma talebi

Uçaksavar sakinlerinin Teknik Yapı’yı tercih etmesinden memnuniyet duygunu açıklayan Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım, “Alınan karar, müşteri seçiciliğinde tam olarak cevap veren bir marka olmamızdır. Karardan çıkan bir diğer önemli nokta ise Uçaksavar Sitesi için yapmak istediklerimizi tam olarak anlatabildiğimizdir” açıklamasında bulundu. Ocak ayında yapılan ve Uçaksavar Sitesi'nin yenilenmesi için seçilen dört firmanın tanıtım toplantısından sonra gazetelere açıklama yapan kat maliklerinin sözlerini hatırlatan Nazmi Durbakayım, “kamuoyuna açıklama yapan site sakinleri, sitelerini yenileyecek ekonomik koşullara karşın inşaatları yarıda bırakmayacak, güçlü, sağlam bir şirketle olması gerektiğini belirtiler. Alacakları kararın da bu kriterler çerçevesinde olacağının altını çizdiler. Nitekim Teknik Yapı’nın hiçbir zamandan yatırımdan çekinmediğini gördükleri için, müşteri memnuniyetini temel misyon kabul ettiğimizi bildikleri için bizden yana oy kullandılar. Bize güvendikleri için teşekkür ediyorum. Bugüne kadar bize güvenenleri hiç yanıltmadık ve yalnız bırakmadık” şeklinde konuştu.

Yüklenici firma seçiminin çok hassas bir süreçten sonra yapıldığına işaret eden Nazmi Durbakayım, kat maliklerinin dört firmayı çok sıkı ve dikkatli takip ettiklerini belirtti. Kat maliklerinin özellikle kriz dönemlerinde müşterisinin yanında duran, yatırım yapmaktan çekinmeyecek mali gücü ve bilgisi olan firmaya daha sıcak baktığının altını çizen Durbakayım “Uçaksavar Sitesi’ndeki kat malikleri kararlarını vermeden önce, geçtiğimiz 3-4 yılın özetine baktılar. Seçecekleri firmanın ne zamandan beri konut işinde olduğunu, yaptıkları binaların depreme karşı güvenli olup olmadığını, satış sonrası hizmetlerde ve müşteri memnuniyetinde ne kadar hassas olduğuna baktılar. Küresel kriz nedeniyle elini taşın altına koymaktan çekinmeyen firmayı aradılar. En önemlisi müşteri olarak kendilerine değer ve önem verecek anlayışa sahip olan bir firma istediler” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ucaksavar-sakinleri-teknik-yapida-karar-kildi_86538.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!