Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Üsküdar-Ümraniye-Dudullu-Çekmeköy Metrosu İhale Aşamasına Geldi

Anadolu yakasının ikinci metro ağı olan Üsküdar-Altunizade-Ümraniye-Dudullu-Çekmeköy Metrosu ihale aşamasına geldi. Projenin, inşaatın başlamasından sonra 4 yılda tamamlanması hedefleniyor.

ibb.gov.tr
1 Üsküdar-Ümraniye-Dudullu-Çekmeköy Metrosu İhale Aşamasına Geldi

nadolu yakasının ikinci metro ağı olan Üsküdar-Altunizade-Ümraniye-Dudullu-Çekmeköy Metrosu ihale aşamasına geldi. Projenin, inşaatın başlamasından sonra 4 yılda tamamlanması hedefleniyor. 5 ayrı noktadan karşılıklı olarak başlatılacak metro kazısı için 24 saat esasına göre çalışılacak.

Toplam 17 kilometrelik bir uzunluğa sahip olacak Üsküdar-Ümraniye-Dudullu-Çekmeköy Metrosu, Üsküdar vapur iskelesi önünden başlayacak. Capitol Alışveriş Merkezi, Altunizade, Çamlıca, Kısıklı, Ümraniye, Alemdağ, Dudullu Şile Yolu Kavşağı ve Çekmeköy güzergahında çalışacak.

Delme tünel teknolojisi ile yapılacak olan metroda 2 kilometre depo alanı ve 16 adet istasyon bulunacak. Çalışmalar tamamen yerin altında sürdürüleceği için trafik sıkışıklığı ve çevreye hiçbir rahatsızlık verilmeyecek. Saatte tek yönde 45 bin yolcu taşıyacak olan metroda 6 dizili vagonlar kullanılacak. Üsküdar-Dudullu-Çekmeköy Metrosu’nun ihale tarihinin 10 gün içinde belirlenmesi planlanıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/uskudar-umraniye-dudullu-cekmekoy-metrosu-ihale-asamasina-geldi_51853.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • yapılacak olan metro çaloışmaları bugüne kadar yapılması gerekirdi bugünden itibaren yapılacak olan çalışmayı heyacanla bekliyoruz. çekmeköy mahalle sakinleri adına teşekür ederiz, başarılarınızın devamı dileğiyle, saygılarımla erhan ateş YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!