Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Vestel 3 Tasarım Yarışmasından 63 Ödülle Döndü

Vestel, Plus X Award, A Design Award ve Red Dot Design Award'dan beyaz eşya ve elektronikteki ürün tasarımlarıyla toplam 63 ödül kazandı. Ödüllerin 43'ü elektronik, 20'si beyaz eşya ürün tasarımlarıyla alındı.

yapi.com.tr / AA
Vestel 3 Tasarım Yarışmasından 63 Ödülle Döndü

Vestel buzdolabı, set üstü ocak, klima, fırın, uzaktan kumanda ve Led TV'leri ile bu sene 10'uncusu düzenlenen ve dünyanın en büyük tasarım yarışması olarak bilinen Plus X Award'dan toplam 52 ödül kazandı. Vestel beyaz eşya 18 ödül alırken Vestel elektronik 34 ödülün sahibi oldu. Vestel ürünleri, A Design Award'da 3 farklı jüri ekibi tarafından işlevsellik, ergonomi, mühendislik, sunum, inovasyon ve teknoloji kriterleri çerçevesinde değerlendirilerek altın, gümüş ve bronz kategorilerinde toplam 8 tasarım ödülü kazandı. Vestel, Avrupa'nın en prestijli tasarım yarışmalarından Red Dot Design Award 2013'ten ise 2'si beyaz eşya, 1'i elektronik olmak üzere toplam 3 tasarım ödülüyle döndü. Vestel beyaz eşyada bulaşık makinesi ve klima, elektronikte ise uzaktan kumanda tasarımı ile ödül aldı.

"Tasarımda kendi kendimizin rakibiyiz"

Tasarım odaklı yaklaşımın Vestel'in DNA'sında olduğunu belirten Vestel Endüstriyel Tasarım Elektronik Bölüm Müdürü Burak Emre Altınordu, kazandıkları ödüllerle ilgili şunları ifade etti:

"Bu yılın ilk 5 ayında Vestel Endüstriyel Tasarım Elektronik Bölümü olarak tasarım yarışmalarından kazandığımız 43 ödülle tasarımdaki iddiamızı şimdiden ortaya koyduk. Hızlı bir başlangıç yaptığımız 2013'e bu şekilde devam ederek 2012 yılındaki performansımızın önüne geçmek istiyoruz. Vestel olarak tasarımda kendi kendimizin rakibiyiz. A-Design Award'da dijital ve elektronik ürün tasarımı kategorisinde ödül kazanan ilk ve tek Türk markası olmaktan ayrıca gurur duyuyoruz. Hedefimiz, tasarımdaki gücümüzü her yıl daha ileriye taşıyarak ödüllerimize yenilerini eklemek".

Vestel Beyaz Eşya Ar-Ge ve Teknoloji Geliştirme Direktörü Halil Turan ise, Vestel Beyaz Eşya tasarım ekibi olarak yılın yarısına gelmeden 20 ödül kazanmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, şunları söyledi:
     
"Vestel Beyaz Eşya tasarım ekibi olarak, Plus X Award'da 9 beyaz eşya ürünümüzün 18 ödüle layık görülmesi, ürünlerimizin birçok kategoride başarılı bulunduklarını göstermiştir. 2013 yılında şu ana kadar alınan toplam 20 ödül, tasarım anlayışımızın devamlılığı ve mükemmele ulaşmak olduğunun en büyük kanıtı".

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/vestel-3-tasarim-yarismasindan-63-odulle-dondu_108653.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!