Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

X10 Akıllı Kilit Sistemi ile Uzaktan Kumanda Konforu Kapınızda

X10 Akıllı Kilit Sistemi cepte bir sürü anahtar taşıma geleneğini ortadan kaldırarak hayatınıza pratik çözüm sunuyor. Bu yeni sistem ile işyerinizin, evinizin veya yazlığınızın kapısını artık anahtar kullanmadan tek bir kumandayla açabileceksiniz.

yapi.com.tr
3 X10 Akıllı Kilit Sistemi ile Uzaktan Kumanda Konforu Kapınızda

ektöründe dünyanın en büyük 3 kilit üreticisinden biri olan Kale Kilit, uzaktan kumanda ile açılan X10 Akıllı Kilit Sistemi ile Kale güvencesini ve konforunu bir arada sunuyor. Yaklaşık 10 yıllık araştırma çalışmalarının sonucunda ortaya çıkan X10 Akıllı Kilit Sistemi, tamamen Türk Mühendisler tarafından yüzde 100 yerli olarak üretildi.

X10 Akıllı Kilit Sistemi cepte bir sürü anahtar taşıma geleneğini ortadan kaldırarak hayatınıza pratik çözüm sunuyor. Bu yeni sistem ile işyerinizin, evinizin veya yazlığınızın kapısını artık anahtar kullanmadan tek bir kumandayla açabileceksiniz.

Kale Kilit Dış Tic. A.Ş’nin ürettiği ileri teknoloji ürünü X10, kopyalanmaya karşı geliştirilmiş değişken kodlu (Rolling Code) kumanda ile güvenliği en üst seviyeye çıkarıyor. Değişken kodlu sistem ile kapınızı açmak için kumandayı her kullanışınızda farklı bir kod ile kapınız açılarak kumandanın kopyalanması riskini ortadan kaldırıyor.

Standart olarak hafızasına 10 kumanda atanabilen X10 Akıllı Kilit Sistemi, 4 adet Alkalin AA ölçülerindeki pille yaklaşık 5.000 açma-kapama işlemi gerçekleştiriyor. Kullanım yerine ve ihtiyaca bağlı olarak, kumanda tanıtma kapasitesi 100 adede kadar çıkarılabilecek şekilde özel olarak üretiliyor.

Montaj için kapınızda herhangi bir tadilat gerektirmeyen X10, kapınızın aksesuarıyla bütünleşen modern ve kompakt bir tasarıma sahip. İç veya dış güvenlik sağlamak amacıyla ihtiyaç halinde manuel olarak dışarıdan anahtarla ya da içten buton ile kilitlendiğinde, kumanda etkisiz hale geliyor ve tersi işlem yapıldığında ise kumanda aktif hale getirilmiş oluyor.

Ayrıca, X10 Akıllı Kilit Sistemi kapı kalınlıklarına bağlı olarak ayarlanabilen silindir boyu ile tüm kapılara rahatlıkla uygulanabiliyor.

X10 Akıllı Kilit Sistemi, saten gümüş ve saten sarı olmak üzere 2 renk seçeneği ve iki adet kumandası ile birlikte Kale Kilit bayilerinde, çelik kapı üreticilerinde ve seçkin anahtarcı-çilingirlerde.

http://www.yapi.com.tr/haberler/x10-akilli-kilit-sistemi-ile-uzaktan-kumanda-konforu-kapinizda_57075.html

Read Comment Section
3 Yorum Yorum Yaz
  • fiyatını da yazsaydınız bari... YANITLA
  • Satışlarınız sadece kredi kartı ile mi senet ya da çek ile çalışmıyor musunuz ...? bloodthrone20@hotmail.com YANITLA
  • x 10 kilit sistemi kullanıldığı kapıda herhangi bir zorlamaya karşı dışarıya alarm şeklinde herhangi bir sinyal gönderebiliyor mu? bulvaranahtar@hotmail.com YANITLA
3 yorumdan 3 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!