Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yabancı Ticari Temsilciler ile Firmaların Biraraya Getirilmesi

Firmalarımızın yurtdışına açılmalarını ve yurtdışı pazarlarla entegre olmalarını sağlamak ve mevcut ilişkilerde yaşanan sorun ve talepleri en yetkili

Ankara Ticaret Odası/DT.114/4073



irmalarımızın yurtdışına açılmalarını ve yurtdışı pazarlarla entegre olmalarını sağlamak ve mevcut ilişkilerde yaşanan sorun ve talepleri en yetkili kişiler aracılığıyla çözüme kavuşturmak amacıyla, 3 Nisan 2002 tarihinden itibaren Odamızda, değişik sektörlerde faaliyet gösteren işadamlarımız ile Ankara’daki büyükelçiliklerin bünyesinde yer alan ticari ataşeliklerin biraraya gelecekleri toplantılar gerçekleştirilecektir. Haftada 3 gün olarak ve her hafta Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri gerçekleştirilmesi planlanan görüşmelerde, ülke ticari temsilcileri ile firmalarımız, Müdürlüğümüzden önceden alacakları randevular çerçevesinde birebir görüşme imkânı bulacaklardır.
21 değişik ülkenin listesi ve görüşme tarihleri aşağıda sunulmuştur. Sabah saat 09.30’dan akşam 17.30’a kadar sürmesi ve 20’şer dakikalık birebir görüşmeler şeklinde gerçekleştirilmesi planlanan toplantılarda, o ülke ile ilgili her türlü konuda (kendi alanınızla ilgili ithalatçı veya ihracatçı firma bulunması, o ülkenin yatırım, gümrük, dış ticaret mevzuatı hakkında bilgi alınması, mecvut ilişkilerde karşılaşılan sorunların dile getirilmesi vb.) bilgi talep etmeniz mümkün olacaktır.
Yukarıda belirtildiği üzere, görüşmeler randevu usulü ile gerçekleşeceği ve her ülke için şimdilik tek bir gün ayarlandığından, görüşmek istediğiniz ülke ile ilgili olarak Müdürlüğümüzün aşağıda belirtilen telefonları ile en kısa sürede temasa geçerek randevu almanız rica olunur.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yabanci-ticari-temsilciler-ile-firmalarin-biraraya-getirilmesi_600.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!