Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yapı Sektörünün Profesyonelleri ARCHIVISION GALA’da Buluştu

‘Yapı Dünyası’nın profesyonelleri 14 Haziran Salı akşamı İngiliz Konsolosluğu’nun bahçesinde ARCHIMIM ile YAPI MEDYA İLETİŞİM organizasyonluğunda düzenlenen ARCHIVISION GALA’da buluştu.

yapi.com.tr
Yapı Sektörünün Profesyonelleri ARCHIVISION GALA’da Buluştu

ARCHIMIM ile YAPI MEDYA İLETİŞİM ev sahipliğinde; Türkiye’de yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım, içmimarlık ve mimarlık sektörünün temsilcilerini ve tüm paydaşlarını buluşturmak amacıyla düzenlenen ARCHIVISION GALA, 14 Haziran Salı akşamı İngiliz Konsolosluğu’nun bahçesinde gerçekleşti.

Gecenin açılış konuşmasını yapan gazeteci, köşe yazarı ve TV programı yapımcısı Erdoğan Aktaş; ‘Mimari ve Aşk’ arasındaki ilişkiyi tarif ederek, mimarların yaratıcılıklarının temelinde aşk kadar güçlü bir duygunun olduğunu dile getirdi. Aktaş’ın ardından konuşma yapan Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosu Kenan Poleo Vekili Kate Greany, Pera Bahçesi olarak da adlandırılan bahçede böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan ne kadar mutlu olduklarını ifade etti.

Etkinlik; mimar, tasarımcı, mühendis, akademisyen, iletişimci, peyzaj mimarı, şehir plancısı, sanatçı, katılımcı firmaların yöneticileri ve üst düzey çalışanları, sektör basını, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri gibi pek çok farklı disiplinlerden isimleri bir araya getirdi. Tasarım dünyası ve yapı sektöründeki son gelişmeleri paylaşan katılımcılar, firmaların yeni projelerinden de bahsetti. 

Senede en az bir kere düzenlenecek ARCHIVISION GALA’nın ilk destekçileri; Assa Abloy, Bien, Camira Fabrics, Code Dı̇zayn, Dalsan Alçı, Heper Aydınlatma, Kasso Mühendislik, Knauf, Mapei, Papatya, Pelit İnşaat, Polisan, Qubi Ses Yalıtım, Uva Aydınlatma, Velux Çatı Pencereleri, Vezirköprü Orman Ürünleri firmalarıydı.

Katılımcı firmaların ürünlerinin kullanıldığı projelerin sergilendiği Gala’da sahne alan Tarık Sezer ve Orkestrası da geceyi müzikleriyle daha keyifli hale getirdi.

 

*

ARCHIMIM Hakkında

İlkay Öngün ve Kaya Erer’in kurucusu olduğu ARCHIMIM, mimarlık dünyasının etkileşimine yönelik içerikler üreterek, sektör profesyonelleri arasındaki paylaşımı ve üretkenliği artırma misyonu ile kurulmuş iletişim ve organizasyon ajansıdır. Ulusal ve uluslararası mimarlık dünyasını; tanıtımlar, proje haberleri, inovatif mimari malzemeler, özel röportajlar, canlı yayınlar ve özel içerikli etkinlikler ile bir araya getirmektedir. Profesyonellerin ihtiyaç duyması halinde, projeler için malzeme danışmanlığı ve ihracat desteği vermektedir. Tüm hizmetlerinde iş odaklılık ve verimlilik esastır.  

YAPI MEDYA İLETİŞİM Hakkında

Aslıhan Abay Erkmen ve Bahadır Erkmen’in kurucusu olduğu Yapı Medya İletişim, uzun seneler Yapı-Endüstri Merkezi çatısı altında bulunan yapı sektörüne ilişkin haberlerin, söyleşilerin yer aldığı “yapi.com.tr” ve mimarlık/tasarım dünyası hakkında güncel bilgiyi veren, mimarlığı etkileyen tüm disiplinleri konu alan özgün içerikler üreten “mimarizm.com” haber portallarını Ocak 2018 yılı itibariyle devam ettirmektedir.

"Yapı" konusunda her tür bilgi ve gelişmeyi, üreticiyle kullanıcı arasında çeşitli etkinlik ve araçlarla ortak platformlar oluşturarak ulaştırmayı hedefleyen Yapı Medya İletişim; reklam/grafik tasarım, sosyal medya çalışmaları, firmalara özel içerikler ve profesyonellere yönelik mimari etkinliklerle sektörde çok yönlü iletişim hizmeti vermektedir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yapi-sektorunun-profesyonelleri-archivision-galada-bulustu_191126.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!