Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yaşlılara Stüdyo Daireler

Erol Aksoy, ilginç projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Sarıyer’de yalnız yaşayan ve haftada birkaç gün diyalize girmek zorunda olan annesinin durumundan esinlenen Aksoy, yine Sarıyer’de yaşlılara özel bir kompleks kuracak.

Vatan Gazetesi



on dönemde Turcas Petrol’ün Shell Türkiye ile birleşmesiyle gündeme gelen Aksoy Grubu, turizm ve inşaat yatırımlarını hızlandırıyor. Grubun turizm ve inşaat faaliyetlerini yönlendiren Erol Aksoy, ilginç projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Sarıyer’de yalnız yaşayan ve haftada birkaç gün diyalize girmek zorunda olan annesinin durumundan esinlenen Aksoy, yine Sarıyer’de yaşlılara özel bir kompleks kuracak.

Belediyeyi bekliyor
Sarıyer merkezdeki otoparkın üstüne 3 kat çarşı ve 40 stüdyo daire yapmayı planladıklarını söyleyen Aksoy, “Bu projede yalnız yaşayan annemden esinlendim. Annem gibi yaşlı ve yalnız insanların tüm ihtiyaçlarına cevap verecek bir proje hazırladık. Doktorundan aşçısına ihtiyaçları olan her hizmeti vereceğiz” dedi.

Belediyenin otoparkın olduğu bölgeyle ilgili bazı planları olduğunu ancak bunun kendi projesini etkilemediğini de kaydeden Aksoy, sözlerini şöyle sürdürdü: “Belediye tünel geçirmek istiyor. Bu bizim projemize zarar vermez. Planlarımız hazır. Projeye onay bekliyoruz. Sinemadan eğlence merkezine kadar her türlü ihtiyacı düşündük. Yaşlılar çevreden kopuk yaşamayacak. Bu Sarıyer’in ihtiyacı olan bir proje. Ünlü market zincirleri, bankalar ve birçok marka projedeki çarşıda yer almak istiyor.”

Projenin 20-25 milyon dolara mal olacağına değinen Aksoy, belediye ile Mayıs ayında toplantı yapacaklarını, onay çıkması halinde projeye hemen başlayabilecek durumda olduklarını kaydetti.

Yabancılar talip oldu
Erol Aksoy, Bodrum’da da büyük bir projeyi hayata geçireceklerini ifade etti. Bu proje kapsamında butik otel ve residence’lar yapacaklarını anlatan Aksoy, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Fizibilitesi hazırlanan projenin 100 milyon dolarlık bir yatırıma ulaşacağını tahmin ediyoruz. Otelin yanında residence’ler olacak ve bunları otele bağlı devremülkler gibi pazarlayacağız. Belki bir bölümünü satabiliriz. Daha plan aşamasında yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. Oteli işletmek, yatırıma ortak olmak isteyen gruplar var. Ortaklık yapmamız halinde bu yatırımı daha da büyütebiliriz.”

Batum’a çarşı kuruyor
Erol Aksoy’un başında olduğu Aksoy İnşaat’ın planları bu iki projeyle sınırlı değil. Tarabya’da 11 dönüm üzerinde bir konut projesi için çalışmalar sürerken, Gürcistan’da daha önce durma noktasına gelen çarşı ve residence projesi tekrar hızlandırılacak.

Şu anda Batum’da olan Erol Aksoy, “Gürcistan Batum’da 650 metre yürüyüş yolu olan bir çarşı ve residence projemiz var. Geçen yıl Gürcistan’da yönetim değişikliği olunca Kazak bir grupla ortaklık yaptık. 50 milyon dolarlık bu projeyi hızlandırıp bir an önce devreye almayı hedefliyoruz” diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yaslilara-studyo-daireler_53728.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!