Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yatırımcının Gözü Kasımpaşa’da

tekBorsa’da yer alan habere göre bu firmalardan biri olan Aşçıoğlu İnşaat, Kasımpaşa’da 20 milyon dolarlık yatırım yapacak. Emlak zinciri Realty World ise Hollandalı ve İngiliz fonlarla Dolapdere’de yer alıyor.

Vatan Gazetesi
Yatırımcının Gözü Kasımpaşa’da

aftalık ekonomi ve yatırım dergisi tekBorsa, emlak yatırımcısının yeni gözdesi olan Dolapdere ve Kasımpaşa’yı mercek altına aldı. tekBorsa’da yer alan habere göre bu firmalardan biri olan Aşçıoğlu İnşaat, Kasımpaşa’da 20 milyon dolarlık yatırım yapacak. Emlak zinciri Realty World ise Hollandalı ve İngiliz fonlarla Dolapdere’de yer alıyor.

Taşı toprağı altın olmaya başlayan Beyoğlu, yatırımcıları mıknatıs gibi çekiyor. Bölgede en büyük hareketlilik Kasımpaşa’da yaşanıyor. Alman HFS ile birlikte Piyalepaşa Bulvarı’nda otel, rezidans ve alışveriş merkezinin yer aldığı dev bir kompleks yapacak olan Polat Holding’in ardından Aşçıoğlu İnşaat da aynı bölgede yatırıma hazırlanıyor.

Arsa fiyatları % 100 arttı...
Kasımpaşa sapağında, 18 dönüm yer aldıklarını söyleyen Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, “Buraya alışveriş merkezi, üniversite ya da hastane yapacağız. Şu an hangisinin daha uygun olacağı konusunda araştırma yapıyoruz” diyor.

Bölgeye gösterilen ilgi arsa ve konut fiyatlarının artmasına neden olmuş. Piyalepaşa Mahallesi Muhtarı Halit Konukçu, son bir yılda arsaların fiyatlarının yarı yarıya arttığı belirtiyor. Öyle ki Konukçu’nun söylediğine göre imara açılan yerlerde bazı bölgelerde bu rakam yüzde 100’lere ulaşmış. Konukçu, bölgede deniz gören yerlerde ise konut fiyatlarının yüzde 100’lere varan oranda artığını söylüyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yatirimcinin-gozu-kasimpasada_51935.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!