Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yenişehir'de Binalar Depreme Hazırlanıyor

Yenişehir'de yeni yapılan binaların denetimleri uzman ekip tarafından sürdürülüyor. Başkan Genç, 'Depremde yara almayacağız' dedi. Mersin'in

Akşam



b>Yenişehir'de yeni yapılan binaların denetimleri uzman ekip tarafından sürdürülüyor. Başkan Genç, 'Depremde yara almayacağız' dedi.

Mersin'in, Türkiye'nin en aktif deprem kuşaklarından birinin üzerinde bulunduğuna dikkat çeken Yenişehir İlçesi Belediye Başkanı İbrahim Genç, mevcut binaların depreme dayanıklılık testinden geçirilerek, yıkılması muhtemel binaların güçlendirilmesinin kaçınılmaz olduğunu vurguladı. Genç, 'En azından şimdilik yeni yapılan binaların depreme dayanıklı şekilde inşa edilmesi için ekiplerimiz sıkı bir denetim yapıyor' dedi.

Yenişehir Belediyesi olarak, İnşaat Mühendisleri, Mimarlar, Jeofizik Mühendisleri ve Jeoloji Mühendisleri Odası ile tam bir dayanışma içinde olduklarını vurgulayan Başkan Genç, 'Yapımı devam eden inşaatlarda etkin denetimlerimiz nedeniyle olası büyük bir depremde kesinlikle can kaybı olmayacaktır' diye konuştu.

Yapımı devam eden tüm binalarda halkın gönül rahatlığı ile oturabileceğinin altını çizen Başkan, 'Yenişehir Belediyesi olarak bu güvenceyi gururla veriyoruz' dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yenisehirde-binalar-depreme-hazirlaniyor_19416.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!